Jestem stefan i testuje wlasnie czy widze emoty bo Cent ma problema. pozdrawiam α
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:34
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
reaktywacja
Wcześniej jako arcymarzyciel/córka rzeźnika-czyli można rzec, że stała bywalczyni
Wcześniej jako arcymarzyciel/córka rzeźnika-czyli można rzec, że stała bywalczyni
Wypada się przedstawić. A więc jestem Paula, mam 18 lat.
Raczej jestem osobą przeglądającą forum, rzadziej komentującą. Odkąd przypadkiem trafiłam na sb, tam możecie mnie spotkać.
Pozdrawiam wszystkich, Dicka i Ducha też.
Raczej jestem osobą przeglądającą forum, rzadziej komentującą. Odkąd przypadkiem trafiłam na sb, tam możecie mnie spotkać.
Pozdrawiam wszystkich, Dicka i Ducha też.
Witam Wszystkich. Jestem Karol, lat 22, zainteresowania to: sex, władza, pieniądze i prowadzący program Pan Tadeusz. Na sadistic'u już trochę jestem, postanowiłem że najwyższa pora się przedstawić także ten tego to robię. Pozdrawiam
O, temat na witanie! No to cześć, Adaś mi na imię i w ogóle to miły i fajny ze mnie chłopak, a tata kolegi mówi, że nawet przystojny. Jestem tu nowy i mam nadzieję, że zaprzyjaźnię się z Wami wszystkimi. Interesuje się przyrodom, lubię czytać filmy i kolekcjonuje kapsle po flegaminie.
No to Witam
Jestem Mariusz Każdy, kto chciał poznał mnie i wie że jestem facet z jajem. znam portal od dawna.. aktywnie działam od kilku miesięcy. Długo nazywano mnie tu "kryptogejem" - tak mnie ochrzciliście po moim cudownym temacie o męskich fiutach dla Pań :].
Mam 27 lat. Szukam na Sadisticu ciekawych informacji. Umila mi czas jak i oko.
Pozdro dla aktywnych na SB!
Jestem Mariusz Każdy, kto chciał poznał mnie i wie że jestem facet z jajem. znam portal od dawna.. aktywnie działam od kilku miesięcy. Długo nazywano mnie tu "kryptogejem" - tak mnie ochrzciliście po moim cudownym temacie o męskich fiutach dla Pań :].
Mam 27 lat. Szukam na Sadisticu ciekawych informacji. Umila mi czas jak i oko.
Pozdro dla aktywnych na SB!
Parę postów minęło, ale wypada się przedstawić
Tak więc z tej strony Kapłan pustki, na imię mi oczywiście Kapłan. 22 lata.
Mój poprzedni nick to Pandyskursu.
Interesuję się lingwistyką, filozofią i różnymi ideologicznymi perwersjami. Nihilizm i pokrewne. Prawda doświadczyła mnie tak, że płaczę co wieczór i tylko sadol mnie pociesza
Obecnie studiuję w Warszawie.
Liczę, że poznam tu nietypowych ludzi.
I że znajdę dozgonnych wrogów.
Tak więc z tej strony Kapłan pustki, na imię mi oczywiście Kapłan. 22 lata.
Mój poprzedni nick to Pandyskursu.
Interesuję się lingwistyką, filozofią i różnymi ideologicznymi perwersjami. Nihilizm i pokrewne. Prawda doświadczyła mnie tak, że płaczę co wieczór i tylko sadol mnie pociesza
Obecnie studiuję w Warszawie.
Liczę, że poznam tu nietypowych ludzi.
I że znajdę dozgonnych wrogów.
Część z Was zdążyła mnie już poznać, bo lubię przesiadywać na SB i wylewać tam swoje żale, a także czepiać się innych użytkowników. Mam na imię Bartosz, studiuję w Krakowie, jeżdżę na rowerze, gram na perkusji i marnuję mnóstwo czasu w internecie na udowadnianiu innym, że nie mają racji. Wcześniej nazywałem się "pan_uzytkownik" z powodu braku lepszego pomysł, ale zmieniłem nick, bo kiedyś pochwaliłem się głosem na SB i zostałem przechrzczony. Od tej pory jestem nieskromny i dumny. Trochę też grafoman ze mnie.
Cześć. Jestem Kamil. Mam 24 lata i znowu nie zdałem matury z angielskiego
Cześć. Lubię placki i ciasto.
Pokaż cycki
Witam słucham mądrej muzyki Trzeci wymiar i Pięć dwa dębiec,uwielbiam starsze filmy z Al Pacino i Robertem De Niro (Człowiek z blizną , Chłopcy z ferajny itd) i mam szereg wątpliwości co do dzieci Izraela
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów