W związku z faktem, iż od paru lat nie ma obowiązkowej służby wojskowej uczelnie wyższe opustoszały...
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
@up W wojsku pedał ma przejebane. Jak ktoś się dowie o jego skłonnościach to nikt mu nawet ręki nie poda, nie będzie z nim gadał, co najwyżej wyzwie. Może dostanie wipierdol może nie. Tak czy siak psycha mu siądzie. Jak poskarży się do przełożonych to ci go wyśmieją. A z organizacjami walczącymi o wyższość pedałów nad normalnymi ludźmi nie będzie się mógł skontaktować bo nie będzie miał jak. Perspektywa wielu miesięcy w takim otoczeniu bez możliwości ucieczki może go skłoni do pewnej refleksji nad sobą i będzie o jednego pedała mniej. Zwłaszcza, że będzie pełnić warty z karabinem z ostrą amunicją. Ot taka optymistyczna wizja.
ja pierdole, ale Ty jesteś tępy. Jeśli chodzi o mnie, mam wyrobione zdanie o pedałach. Są obrzydliwi, ale to też ludzie, jeśli nie bedą łazić po mieście trzymajac się za ręce to niech sobie żyją, co mnie to, co z oczu to z serca. To nie ich wina, że tacy są. I nie mam na myśli tutaj jakiś pederastów w rurkach, z pomalowanymi paznokciami czy co tam teraz niektórzy noszą, bo w wiekszości O ZGROZO to sa hetero. Nie będę się rozpisywał, po prostu sie ogarnijcie. Myslisz ze zdobędziesz szacun pisząc takie posty?
@Up
Nie jestem liberalny. I nie popieram tego co robią inne kraje w związku z żydami, murzynami, gejami, cyganami, czy ciapatowymi (kto wywali ich z pracy to zaraz rasista) Jak juz napisałem, jak nie pedalą sie na ulicach to kij mnie oni obchodzą czy są pedałami czy nie. Po duzej części w tych akcjach tęczowatych biorą ludzie którzy sprzeciwiają się traktowaniu pedalów jak gorszych ludzi (człowiek to człowiek). Chodzi mi o to, że, pedalstwo jest obrzydliwe, i że oni powinni zrozumieć, że dla WIĘKSZOŚĆI społeczeństwa to co robią jest obrzydliwe. więc nie powinni się afiszować.
Kurwa jakby mnie jarały fekalia, to chyba oczywiste ze wiekszosci ludzi to obrzydza to nie chodziłbym obsrany po ulicy. Pedały powinny to zrozumieć, a my powinniśmy zrozumieć, że Pedalstwo to nie ich wina i każdy ma prawo do życia jak chce, bez bycia piętnowanych przez społeczeństwo.