📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P@N K@C napisał/a:
Powód
dla którego warto się "zabezpieczać"
znam lepszy powód
Wg mnie prezerwatywa w niczym by mu nie pomogła, ale ja się nie znam - do gimnazjum nie chodziłem
Nie warto ogladac, wszyscy przezyja
a ja takim debilom nie wspolczuje wogole jak sie zabijaja, spadaja... wspolczuc to moge facetowi ktorego kobieta w ciazy zostaje zabita na pasach. a tamci kurwa szukaja przygod to niech kurwa spadaja. ludzie walcza o zycie z chorobami a takie klowny dla fajnego widoczku przez kilka minut stawiaja wszystko na szali egoisci pierdoleni.
@up, no nie? Dlatego całe życie nie ruszam się sprzed kompa. Po co się niepotrzebnie narażać dla chwili przyjemności? Nawet po bułki do sklepu nie idę, bo muszę przejść przez ulicę...
bum bum bum fabryka super gum, załóż na kutasa i z głowy masz bobasa
@łolaboga!!!
Widzę komentarze takich niedorobionych kanapowych lwów co tylko siedzą na dupie i krytykują ludzi z pasją to mnie kurwica bierze. Ruszże dupe sprzed kompa i zobacz świat z perspektywy innej niż trudne sprawy i inne "walki z chorobami" to zrozumiesz o co tutaj chodzi.
Widzę komentarze takich niedorobionych kanapowych lwów co tylko siedzą na dupie i krytykują ludzi z pasją to mnie kurwica bierze. Ruszże dupe sprzed kompa i zobacz świat z perspektywy innej niż trudne sprawy i inne "walki z chorobami" to zrozumiesz o co tutaj chodzi.
Koleś ma głos jak ten co na hardzie przesłuchuje te dziwki na tej kanapie jhahhahahahha o kurwa
Oglądać od 1:55 i Do 2:10
Żeby nikt później nie pisał że stracił tyle, i tyle z życia bo obejrzał w chuj filmu nie potrzebnie
Żeby nikt później nie pisał że stracił tyle, i tyle z życia bo obejrzał w chuj filmu nie potrzebnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów