📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
P@N K@C napisał/a:
Powód
dla którego warto się "zabezpieczać"
znam lepszy powód
................................................................................................................
ale pizda z zabezpieczeniami.......
P@N K@C napisał/a:
dla którego warto się "zabezpieczać"
Wg mnie prezerwatywa w niczym by mu nie pomogła, ale ja się nie znam - do gimnazjum nie chodziłem
a ja takim debilom nie wspolczuje wogole jak sie zabijaja, spadaja... wspolczuc to moge facetowi ktorego kobieta w ciazy zostaje zabita na pasach. a tamci kurwa szukaja przygod to niech kurwa spadaja. ludzie walcza o zycie z chorobami a takie klowny dla fajnego widoczku przez kilka minut stawiaja wszystko na szali egoisci pierdoleni.
@up, no nie? Dlatego całe życie nie ruszam się sprzed kompa. Po co się niepotrzebnie narażać dla chwili przyjemności? Nawet po bułki do sklepu nie idę, bo muszę przejść przez ulicę...
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
bum bum bum fabryka super gum, załóż na kutasa i z głowy masz bobasa
@łolaboga!!!
Widzę komentarze takich niedorobionych kanapowych lwów co tylko siedzą na dupie i krytykują ludzi z pasją to mnie kurwica bierze. Ruszże dupe sprzed kompa i zobacz świat z perspektywy innej niż trudne sprawy i inne "walki z chorobami" to zrozumiesz o co tutaj chodzi.
Widzę komentarze takich niedorobionych kanapowych lwów co tylko siedzą na dupie i krytykują ludzi z pasją to mnie kurwica bierze. Ruszże dupe sprzed kompa i zobacz świat z perspektywy innej niż trudne sprawy i inne "walki z chorobami" to zrozumiesz o co tutaj chodzi.
Koleś ma głos jak ten co na hardzie przesłuchuje te dziwki na tej kanapie jhahhahahahha o kurwa
Oglądać od 1:55 i Do 2:10
Żeby nikt później nie pisał że stracił tyle, i tyle z życia bo obejrzał w chuj filmu nie potrzebnie
Żeby nikt później nie pisał że stracił tyle, i tyle z życia bo obejrzał w chuj filmu nie potrzebnie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów