📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kto tu wrzucił tę amerykańska propagandówkę??? Niech pokażą może te powroty gdy facet wraca a tam kolejny murzyn zonę mu właśnie posuwa. Takich powrotów jest zapewne więcej.
Propaganda aż szczypie w oczy, wojak w pełnym umundurowaniu wbija na scenę przedstawienia szkolnego, albo na mecz rugby, no proszę Cię. A ta tępa dzida co niby jest zaskoczona wojakiem, to niby całej ekipy kamerzystów nie skojarzyła???
Inna sprawa, że koleś który rok albo dwa zabijał ludzi (no ciapków co prawda) to nie wróżę sukcesów w życiu w rodzinie - zaraz dostanie jakiś depresji maniakalnych albo innych lęków.
Inna sprawa, że koleś który rok albo dwa zabijał ludzi (no ciapków co prawda) to nie wróżę sukcesów w życiu w rodzinie - zaraz dostanie jakiś depresji maniakalnych albo innych lęków.
Jak ja przyjeżdżałem z wojska na przepustkę mój pies tez się bardzo cieszył.
cys23 napisał/a:
Chuj im w dupę, zasranym bohaterom...
Gdyby nie Ci "zasrani bohaterzy" (czyt żołnierze ) to byś kurwa mówił po niemiecku jebany ćwoku za lewacką partią !Chętnie spotkał bym się z tobą i zajebał ci w pysk , krew się gotuję w środku
A na koniec klasyk
edit/ Nie każda jest taka , że jak mąż czy chłopak wypierdoli na misje to ledwo jeden dzień minię i już się kurwi po kontach , naoglądaliście się amerykańskich filmów gimbusy i pierdolicie głupoty.Nie jedna czeka z utęsknieniem i wypatruje czy już wrócił czy nie.
Wzruszyłem się. Móc bez skrępowania ściskać taką małolatę - miodzio!
Wiem jak to jest, sam mam ojca żołnierza
Dlaczego nie ma filmików jak nasze chłopaki wracają do domów? Jadą i giną za nie swoje interesy. Jankesy skurwysyny!!
Mnie osobiście w odbycie kręci, bo się nie odrobaczałem w tym roku jeszcze...
fajne maja te czapki z gazety
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów