Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
Tak, Europa się z nas śmieje bo nie dajemy patologicznym osobnikom na bilet, tak solidarnie, każdemu.
Nie! Śmieją sie dlatego że za grosze byśmy sie wzajemnie poszarpali i pozabijali.. a jakby w gównie leżał to wygrzebali i z pocałowaniem ręki wsadzili do kieszeni...
smieją się z nas dlatego że brak nam klasy.. z niemiec sprowadzamy smieci i się wzajemnie oszukujemy do tego. Każdy ponad każdym jeden na drugim chce się wybić.. i każdy chce pokazać że jest większy cwaniak... zamiast współpracować rywalizujemy ze sobą. Dzieci we mgle nie wiedzą po której stronie barykady stanąć... pasazerowie vs konduktorzy; policja vs cywile.. jakby znalazl sie ktos tam normalny z prawdziwymi jajami kto nie boi sie wyjsc przed szereg to obeszloby sie i bez burdy i bez policji i gość dojechałby na miejsce w miłej atmosferze.
Te patuski co tylko "k🤬a i k🤬a przyk🤬ie ci k🤬a k🤬a" w szczególności.
Jak bym się tej sytuacji przyglądał, to bym wyjął z kieszeni te 25 zł i zapłacił za typa. Zamiast się po buraczanemu nap🤬lać.
Każdemu się może zdarzyć że akurat nie ma kaski. Może go okradli albo co...
Chyba cię nieco poniosło z tym wzniosłym filozoficznym komentarzem kolego. Zapominasz że niektórzy są społecznymi odpadami nie dlatego że życie ich pokarało i stanęli po niewłaściwej stronie barykady tylko dlatego że są j🤬ymi leniami

Gość raczej by nie docenił że mu kupiłeś bilet, gdybyś nawet dał mu tę dychę to raczej schowałby ją do kieszeni i wyśmiał ci się w twarz. Tacy ludzie nie chcą twojej pomocy bo na nią nie zasługują to raz a dwa że mają cię za frajera, leszcza który kasę rozdaje raczej wyda te pieniadze na harnasia. Czujesz czaczę?
Gość nie dojechałby nigdzie w miłej atmosferze bo samym swoim jestestwem sprawia że wszyscy są wk🤬ieni. Tacy ludzie z premedytacją chcą i stawiają sobie za cel żeby uprzykrzyć życie innym bo czują się od nich gorsi i ten ich kompleks blokersa bez perspektyw sprawia że ty- gość z kasą, jesteś już lego wrogiem i celem.
K🤬a miałem w klasie kilku takich cwaniaczków, jęczeli że nie mają kasy na bilet na autobus, tak żebrali po nauczycielach a potem to wszystko przep🤬lali na jabole i śmiali się z naiwności ludzkiej.
A rywalizacja między ludźmi to naturalny proces, dzięki temu ci bardziej ambitni zarabiają na tych głupszych którzy idąc śladem swoich postkomunistycznych ojców oczekują że wszystko dostaną za darmo - bo się naleźy panie kierowniku źłoty!
Do pieca z odpadem! Żadnej litości dla takiego społecznego ścierwa.
Moja historia: gość kiedyś w ostatniej chwili wsiadł do pociągu gdy przyszlo do kupienia biletu okazalo sie ze nie ma portfela konduktor patrzy spod byka i z satysfakcja pyta "no i co teraz" wyciagnalem dyche i zaplacilem za niego z wlasnej inicjatywy gość oddał mi podwójnie zaprosił na browara.. do dzisiaj pożyczamy sobie hajsy jak trzeba.. a wygladal na zwyklego sebe.
Troche empatii sk🤬ysyny!
Miałem podobną sytuację w pociągu, jakiś obcy chłopak lat 12, który siadł naprzeciw mnie, zapomniał z domu portfela z miesięcznym, o czym się zorientował jak przyszło do kontroli. Mówię konduktorce żeby sobie jaj nie robiła, bo codziennie jeździ tym samym kursem, wszyscy się z widzenia kojarzymy, a ta swoje. W końcu wyciągnałem kasę i powiedziałem, że ja za niego zapłacę to jej się głupio zrobiło, burknęła żeby na drugi raz pamiętał i poszła jak niepyszna dalej.

@up
Chyba cię nieco poniosło z tym wzniosłym filozoficznym komentarzem kolego. Zapominasz że niektórzy są społecznymi odpadami nie dlatego że życie ich pokarało i stanęli po niewłaściwej stronie barykady tylko dlatego że są j🤬ymi leniaminie ma co dorabiać do tego głębszego sensu.
Gość raczej by nie docenił że mu kupiłeś bilet, gdybyś nawet dał mu tę dychę to raczej schowałby ją do kieszeni i wyśmiał ci się w twarz. Tacy ludzie nie chcą twojej pomocy bo na nią nie zasługują to raz a dwa że mają cię za frajera, leszcza który kasę rozdaje raczej wyda te pieniadze na harnasia. Czujesz czaczę?
Gość nie dojechałby nigdzie w miłej atmosferze bo samym swoim jestestwem sprawia że wszyscy są wk🤬ieni. Tacy ludzie z premedytacją chcą i stawiają sobie za cel żeby uprzykrzyć życie innym bo czują się od nich gorsi i ten ich kompleks blokersa bez perspektyw sprawia że ty- gość z kasą, jesteś już lego wrogiem i celem.
K🤬a miałem w klasie kilku takich cwaniaczków, jęczeli że nie mają kasy na bilet na autobus, tak żebrali po nauczycielach a potem to wszystko przep🤬lali na jabole i śmiali się z naiwności ludzkiej.
A rywalizacja między ludźmi to naturalny proces, dzięki temu ci bardziej ambitni zarabiają na tych głupszych którzy idąc śladem swoich postkomunistycznych ojców oczekują że wszystko dostaną za darmo - bo się naleźy panie kierowniku źłoty!
Do pieca z odpadem! Żadnej litości dla takiego społecznego ścierwa.
Co nie zmienia faktu ze zawracaja sobie nim dupe zniżając się do jego poziomu i bez sensu sie z nim szarpią zamiast załatwić to profesjonalnie i z głową...
... albo poprostu zaj🤬 ostro w łeb i wyj🤬 za drzwi

k🤬a konduktor sie z nim klaszcze jak dzieciaki w podstawowce..
No ale tak w sumie, niech pierwszy rzuci kamieniem, co nigdy na gapę jechał.
Święty nie jestem, ale nigdy nie rżnąłem w c🤬ja i nie robiłem draki. Nie mam biletu bo zapomniałem,nie chciało mi się iść do kiosku, żydziłem 2 zł bo wolałem dołożyć do browara...jeden c🤬j. To że ja w tym momencie zachowuje się jak zj🤬a cebula, nie znaczy, że muszę utrudniać życie innym w podróży. Nie mam biletu, to biore mandat i morda w kubeł. A takie cymbały jak ten patus powinny dostać murzyńskiego k🤬sa w japę i dupę za takie zachowanie.

z jukej? Aż tak nerwowo jest na tych zmywakach?
Ja tu widzę paru obrońców, ażeby wam się trafił taki typ jak wracacie z pracy szybko na urodziny syna, córki, żony, spieszy wam się a tu taki j🤬y troll wstrzymuje jazdę to zobaczycie jak to miło będzie czekać ale h🤬j nie znam się i wogóle jest spoko
![]()
k🤬a w takich autobusach pociagach same zyciowe patusy moga tylko sie znajdowac.. kogo nie stac na samochod w tym czasach to trzeba byc totalnym przegrywem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie