@peersil - dokladnie o tym pomyslalem, roznie w zyciu bywa, jak sie tak wszystkim spieszyło to zamiast sie z nim szarpac mogli szybka sciepe zrobic po te kilka złotych i kupic gosciowi bilet...
ale chwila kurwa jak będę chciał wycieczkę do Egiptu to też mają się ludzie z całego turnusu składać ?
@peersil - dokladnie o tym pomyslalem, roznie w zyciu bywa, jak sie tak wszystkim spieszyło to zamiast sie z nim szarpac mogli szybka sciepe zrobic po te kilka złotych i kupic gosciowi bilet...
Chyba cię pojebało.
Zrzucać się i fundować podróż takiemu śmieciowi? Co innego gdyby gość był w porządku w stosunku do innych ale tutaj jego aroganckie podejście i stosunek do innych można określić tylko jako patologia.
No bywa w życiu różnie - ale czy to powód żeby robić z siebie takiego śmiecia? sam nie wiem. Nigdy nie byłem w takiej sytuacji ale gdybym był to pewnie poszedłbym do jakiejkolwiek roboty. Tutaj sebek ewidentnie kultywuje zasady ze szkoły lansu i bansu, szlachta nie pracuje yolo, hwdp 100% elo elo mordeczki przypał na dzelni, hehe dymy.
I ty mi mówisz że ja miałbym takiemu osobnikowi dać kasę na bilet... no prośba...
ale gdzie te kobiety sprzed lat,
bo obecnie co widzę to , wulgarne, egoistyczne, narcystyczne grube rury, jebiące fetorem oraz głupotą i dające dupy ..wszytkiemu,,
One istnieją cały czas, tylko jest ich mniej i nie zadają się z patusiarnią
-bo nie mam siana
-to idź do roboty kurwa
-bo co?
Kurwa bo 99% z nas uwielbia pracować i chodzimy tam z czystej rozrywki w ogóle nie związanej z placeniem rachunków.
Śmieć do utylizacji. Nie chcesz pracować to kurwa zdychaj.
No może nie z czystej przyjemności, ale z przyjemności. Kto ma inaczej, niech zmieni pracę na taką którą lubi. No chyba, że żadnej nie lubi to jest po prostu jebanym leniem.
Moja historia: gość kiedyś w ostatniej chwili wsiadł do pociągu gdy przyszlo do kupienia biletu okazalo sie ze nie ma portfela konduktor patrzy spod byka i z satysfakcja pyta "no i co teraz" wyciagnalem dyche i zaplacilem za niego z wlasnej inicjatywy gość oddał mi podwójnie zaprosił na browara.. do dzisiaj pożyczamy sobie hajsy jak trzeba.. a wygladal na zwyklego sebe.
Troche empatii skurwysyny!
Tak, Europa się z nas śmieje bo nie dajemy patologicznym osobnikom na bilet, tak solidarnie, każdemu.
Jakby facet miał trochę pokory, poprosił i pomoc, to i może ktoś by pomógł, a jaką on ma postawę?
Gościa chciał wyrzucić cały pociąg, bo opóźniał wyjazd, ach, no tak, w cywilizowanym świecie ludzie kochają się spóźniać do pracy, i jak mają okazję spotkać się z przyczyną tego spóźnienia to wręczają mu prezenty i chodzą razem na browce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów