📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A koksu który tak kozaczył na początku potem się słowem nie odezwał i dał jakiejś patusce wyciągać typa xD
p🤬lona patologia, nie mają prawo ruszyć gościa mimo, że tez patol, j🤬e wiesniaki karyny i janusze

młody gościu a takiego tucznika za żonę bierze desperat jak c🤬j
To wygląda jak zwiastun kolejnego "Pitbulla" czy innego "DetoXu".
Czlowiek chce wracac do domu, otwarcie mowi ze nie ma pieniedzy a te k🤬y musza zrobic afere bo przeciez nie moglby dostac mandatu i pojechac dalej?
@UP
Jak nie ma k🤬a pieniędzy to niech siedzi na dupie w domu, a nie się bawi w obieżyświata. Dla mnie patus do odstrzału, a najbardziej mnie wk🤬ia, że ja muszę ze swoich pieniędzy łożyć na takie bydło.
Jak nie ma k🤬a pieniędzy to niech siedzi na dupie w domu, a nie się bawi w obieżyświata. Dla mnie patus do odstrzału, a najbardziej mnie wk🤬ia, że ja muszę ze swoich pieniędzy łożyć na takie bydło.
@Bielecki, ktoś go powstrzymywał, pewnie dupeczka widziała jaki rozp🤬ol jej heros potrafi zrobić, to nie chciała burdy

W sumie to aż dziwne, że wziął mandżur i wyszedł spokojnie bez żadnego suckerpuncha na na przykład tym dziadku

russian-roulette napisał/a:
Ja p🤬le jak bym tej p🤬dzie grubej brzydkiej czarnej wyj🤬 za cwaniakowanie.
Następnym razem kup bilet to żadna nie będzie ci cwaniakować

Dwóch inteligentów xD Jescze raz K🤬A powiesz K🤬A to K🤬A w pape ci wyjebie K🤬A i sie K🤬A K🤬A xDDDDDDDDDD Nie ma to jak soczysty jezyk w miejscu publicznym

Powiem tak. Raz w życiu miałem podobną sytuację. Daaawno temu, nie miałem pracy i albo zgubiłem portfel albo ktoś mi ukradł na dworcu. Zorientowałem się, gdy wsiadłem do pociągu i chciałem kupić bilet od konduktora. Poprosiłem, czy ktoś mógłby mi pożyczyć na bilet, bo chyba zgubiłem portfel, i od razu zgłosiły się dwie osoby. Zastawiłem w lombardzie obraz ze ściany za 50 zł i kasę oddałem dwa dni później.
Nie wiem, jakim trzeba być zjebem, żeby programowo nie wierzyć w ludzką uczciwość...
Nie wiem, jakim trzeba być zjebem, żeby programowo nie wierzyć w ludzką uczciwość...
Tak mi się skojarzyło, kiedy słuchałem Seby w czapeczce:
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie