Kwiat wraca a jeden nie ma biletu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
A koksu który tak kozaczył na początku potem się słowem nie odezwał i dał jakiejś patusce wyciągać typa xD
pierdolona patologia, nie mają prawo ruszyć gościa mimo, że tez patol, jebane wiesniaki karyny i janusze
młody gościu a takiego tucznika za żonę bierze desperat jak chuj
Gdzie on jadą? do auschwitz że tacy poddenerwowani?
To wygląda jak zwiastun kolejnego "Pitbulla" czy innego "DetoXu".
Jak nie ma kurwa pieniędzy to niech siedzi na dupie w domu, a nie się bawi w obieżyświata. Dla mnie patus do odstrzału, a najbardziej mnie wkurwia, że ja muszę ze swoich pieniędzy łożyć na takie bydło.
Jak nie ma kurwa pieniędzy to niech siedzi na dupie w domu, a nie się bawi w obieżyświata. Dla mnie patus do odstrzału, a najbardziej mnie wkurwia, że ja muszę ze swoich pieniędzy łożyć na takie bydło.
@Bielecki, ktoś go powstrzymywał, pewnie dupeczka widziała jaki rozpierdol jej heros potrafi zrobić, to nie chciała burdy
Ja pierdole jak bym tej pizdzie grubej brzydkiej czarnej wyjebał za cwaniakowanie.
Następnym razem kup bilet to żadna nie będzie ci cwaniakować
Powiem tak. Raz w życiu miałem podobną sytuację. Daaawno temu, nie miałem pracy i albo zgubiłem portfel albo ktoś mi ukradł na dworcu. Zorientowałem się, gdy wsiadłem do pociągu i chciałem kupić bilet od konduktora. Poprosiłem, czy ktoś mógłby mi pożyczyć na bilet, bo chyba zgubiłem portfel, i od razu zgłosiły się dwie osoby. Zastawiłem w lombardzie obraz ze ściany za 50 zł i kasę oddałem dwa dni później.
Nie wiem, jakim trzeba być zjebem, żeby programowo nie wierzyć w ludzką uczciwość...
Nie wiem, jakim trzeba być zjebem, żeby programowo nie wierzyć w ludzką uczciwość...
Tak mi się skojarzyło, kiedy słuchałem Seby w czapeczce:
Jebać wszystko na wschód od Polski.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów