Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"bo ci wyp🤬olę w cymbał" mała patolka wyjaśniła zajście.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.

Jakiś stary gruby szlałf wyskoczył z łapami do typa i jeszcze ma czelność mówić, że to kobieta to nawet nie stało obok kobiety powinna robić stand up.
-bo nie mam siana
-to idź do roboty k🤬a
-bo co?
K🤬a bo 99% z nas uwielbia pracować i chodzimy tam z czystej rozrywki w ogóle nie związanej z placeniem rachunków.
Śmieć do utylizacji. Nie chcesz pracować to k🤬a zdychaj.
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
-to idź do roboty k🤬a
-bo co?
K🤬a bo 99% z nas uwielbia pracować i chodzimy tam z czystej rozrywki w ogóle nie związanej z placeniem rachunków.
Śmieć do utylizacji. Nie chcesz pracować to k🤬a zdychaj.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Ja p🤬lę, jasełka w listopadzie. Dama w czerni widać, że doświadczenie ma. Pewnie nie raz suki wpadały do niej na kwadrat na interwencję.
Ja p🤬le jak bym tej p🤬dzie grubej brzydkiej czarnej wyj🤬 za cwaniakowanie.
Jak mnie wk🤬iają takie Sebki. Za samą aparycję i tego gównobazgrołą na przedramieniu powinien być rozstrzelany.
Ja tu widzę paru obrońców, ażeby wam się trafił taki typ jak wracacie z pracy szybko na urodziny syna, córki, żony, spieszy wam się a tu taki j🤬y troll wstrzymuje jazdę to zobaczycie jak to miło będzie czekać ale h🤬j nie znam się i wogóle jest spoko

@lm65 w sumie nie wiadomo, dokąd chciał jechać. 16:31 w Kątach Wrocławskich zatrzymuje się pociąg z Wrocławia do Jeleniej Góry, za całą trasę dokładnie 23,60 zł. Do samych Kątów przyburaczył za góra dwa Harnasie.
Po c🤬j pociąg zatrzymywać? Wezwać policję na następną lub dalszą stację, typa przypilnować by nie wysiadał i tyle. Pociąg się zatrzymuje, policja wpada, zabiera śmieci i cześć.

90% takich wyjechało robić nam reklamę na Zachodzie, a ten został...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie