📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
A łopatą przez łeb zdzielić gada
To jest jedna z sytiacji, gdzie obsranie zbroi jest usprawiedliwione.
Kurwa gościu podchodził i myślał "ale zajebista klamka w kształcie węża", łooo... kurwa!
kurwa w tej ameryce to jest przejebane jak nie czarnuchy to jeszcze węże wiecznie trza być czujnym
Sposób na smoluchy. Czarne ścierwa pobiłyby już rekord na stówę i w ogóle by się nie zatrzymywały.
kot skurwiel patrzył cały czas w to miejsce od początku i tylko czekał co się stanie jebane koty
też chcę takiego węża do pilnowania domu...
Hugo Dionizy Steinhaus
Z zajebanym wężem w kieszeni.
Vindizel napisał/a:
kot sk***iel patrzył cały czas w to miejsce od początku i tylko czekał co się stanie j***ne koty
Ostrzegł go. Jakby się zatrzymał go pogłaskać, to by go wąż nie capnal.
Jeszcze trochę i u nas będzie pełno tego gówna.
zarazki1 napisał/a:
Ostrzegł go. Jakby się zatrzymał go pogłaskać, to by go wąż nie capnal.
Kot nawet zamiauczał, patrzył się w drzwi a potem na właściciela. Ostrzegał go.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów