Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaraz napiszesz, że my wracamy do głębokiej komuny bo u nas też policja jeździ i przez szczekaczke przypomina o obowiązku zachowania wszelakiej możliwej ostrożności i siedzenia w domach jak to tylko możliwe. Te apele są głównie pod adresem plebsu co to nie ma nawet instynktu samozachowawczego i zamiast siedzieć na dupie to musi na piwo z kolegami iść.
c🤬j z piwkiem ale jak się tylko ciepło zrobiło to na plac zabaw wyleciała cała wylęgarnia gówniaków z babciami a mieli siedzieć w domach...
Zaraz napiszesz, że my wracamy do głębokiej komuny bo u nas też policja jeździ i przez szczekaczke przypomina o obowiązku zachowania wszelakiej możliwej ostrożności i siedzenia w domach jak to tylko możliwe. Te apele są głównie pod adresem plebsu co to nie ma nawet instynktu samozachowawczego i zamiast siedzieć na dupie to musi na piwo z kolegami iść.
Tak jest u nas.

haha rozp🤬ala mnie to jak ludzie siedza w domach bo mysla ze korona wirus ich zabije widac kto jest pelikanem i lyka wszystko co w telewizji puszcza.. przynajmniej korkow i kolejek w sklepach nie ma
Nie wiadomo tak naprawdę co to za choroba i jakie są jej skutki. Najprawdopodobniej 90% ludzi nic się od niej nie stanie, z drugiej strony nie wiadomo jakie są długofalowe skutki choroby, nie wiadomo czym i jak ją leczyć.
Pojawiają się doniesienia o trwałych zmianach w płucach nawet po rzekomo bezobjawowym lub lekkim przejściu. Jeśli można ograniczyć szansę zachorowania i przede wszystkim przeniesienia samego wirusa na kolejne osoby to warto to robić. Poza tym jesteś debilem jeśli myślisz że ludzie siedzą w domach ze względu na swoje zdrowie.
Nie chciałbym po "zwykłym przeziębieniu" do końca życia już sapać z wysiłku po wejściu na 2gie piętro po schodach z powodu powikłań. Póki co można to leczyć tylko tak jak grypę - objawowo i liczyć na to, że nie dojdzie do żadnych komplikacji.

haha rozp🤬ala mnie to jak ludzie siedza w domach bo mysla ze korona wirus ich zabije widac kto jest pelikanem i lyka wszystko co w telewizji puszcza.. przynajmniej korkow i kolejek w sklepach nie ma
Jesteś debilem i już spieszę Ci wyjaśnić dlaczego.
Przez takiego niedojeba jak ty, mój brat doczekał się 14-dniowej kwarantanny. Koleś z jego roboty też miał wyj🤬e na potencjalne zagrożenie i chodził sobie przez kilka dni do roboty z gorączką i suchym kaszlem. Po tych kilku dniach wywieźli go z domu na wpół żywego do szpitala i zaj🤬i test na koronawirusa. Okazał się pozytywny. Teraz mój brat ma kwarantannę i kilka innych osób, z którymi tamten c🤬jek miał kontakt. Resztę ewentualnych osób ustalają.
Wszystko przez takiego jednego pop🤬leńca tak jak ty, który heheszkami podchodzi do poważnych tematów.
Jak ci stara zdechnie, to też się będziesz śmiał i skakał jej po trumnie?

Jesteś debilem i już spieszę Ci wyjaśnić dlaczego.
Przez takiego niedojeba jak ty, mój brat doczekał się 14-dniowej kwarantanny. Koleś z jego roboty też miał wyj🤬e na potencjalne zagrożenie i chodził sobie przez kilka dni do roboty z gorączką i suchym kaszlem. Po tych kilku dniach wywieźli go z domu na wpół żywego do szpitala i zaj🤬i test na koronawirusa. Okazał się pozytywny. Teraz mój brat ma kwarantannę i kilka innych osób, z którymi tamten c🤬jek miał kontakt. Resztę ewentualnych osób ustalają.
Wszystko przez takiego jednego pop🤬leńca tak jak ty, który heheszkami podchodzi do poważnych tematów.
Jak ci stara zdechnie, to też się będziesz śmiał i skakał jej po trumnie?
Właśnie przed chwilą odebrałem 30kg Prosciutto di Parma oraz 60 kg Asiago Fresco od Włocha który bezproblemowo dojechał do nas w ciągu 48h busem z Italii. Teraz pojechał w dalszą drogę do Trójmiasta. Pytam więc po jakiego c🤬ja ten cały cyrk który rozjebie życie tysiącom ludzi? To dla takich, naiwnych zjebów jak ty. Każdego dnia setki zawodowych kierowców z całej Europy przekraczają granicę Polski bo transport towarów musi funkcjonować. Setki polskich kierowców dostarczają towar za granicę i wracają następnego dnia do kraju. Dziś na moim osiedlu w piaskownicy bawiło się jednocześnie jakieś 8ro dzieci z którymi w grupce obok stali zadowoleni rodzice. Kierowca z mojej resteuracji rozwozi dziennie ok. 100 placków nikt nie każe mu stawać 1,5 m dalej. To co odp🤬la PiSlam to zwykła farsa na potrzeby karmienia debili. Liczba ujawnionych osóbzakażonych w PL jest tak bardzo nieduża bo zakażeni zdrowieją nim doczekają się zrobienia testu których tu nie ma! Najważniejszę jednak jest to, że właśnie dziś w nocy przepchnęli rozporządzenie zwalniające księży ze składek zdrowotnej, rentowej i emerytalnej. To PiSdnięta tarcza antykryzysowa dla polskich przedsiębiorców. Dobrze jest mieć działalność zarejestrowaną za granicą, mam ubaw po pachy z tych którzy płacąpodatki w tym p🤬lniku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie