📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Moja baba na desce do prasowania na sabat lata. Tańczy nago wokół ogniska, pali książki Bęgowskiego i się tam palikotyzuje, cokolwiek to znaczy.
Ekspertem napisał/a:
Moja baba na desce do prasowania na sabat lata. Tańczy nago wokół ogniska, pali książki Bęgowskiego i się tam palikotyzuje, cokolwiek to znaczy.
Oj bardzo się starasz żeby napisać śmieszny komentarz...
2 fotki wynalazku Wiktora Grebennikowa:
A tu kolejne jakiś rusków zrobione na bazie wynalazku Grebannikowa:
ostatni obrazek mi nic nie mówi, ale na pewno znajdzie się ekspert który to wyjaśni.
A tu kolejne jakiś rusków zrobione na bazie wynalazku Grebannikowa:
ostatni obrazek mi nic nie mówi, ale na pewno znajdzie się ekspert który to wyjaśni.
taaaaaa na 12v to moje volvo już by latało
bylewolne napisał/a:
Oj bardzo się starasz żeby napisać śmieszny komentarz...
Oj bardzo się starasz żeby napisać ironiczny komentarz...
nie rozumiem czemu się z tego śmiejecie.
przecież każdy widzi film.
więc musi być to prawda,
bo inaczej jak oni by to zrobili?
przecież każdy widzi film.
więc musi być to prawda,
bo inaczej jak oni by to zrobili?
johny92 napisał/a:
Powrót do przyszłości
ehem jak cofnij do przodu.
ktoś tu ma chyba zaległości w kinematografii :/
Cofnąłem się z 2416 do 2014 żeby napisać wam, że to fejk jest! Te deski tak naprawdę będą w sprzedaży dopiero w 2099 roku i chuja będą przydatne, bo od 2051 ludzie będą żyć na księżycu. Więc deski trafią do moonllegro.pl jako oldschoolowe, za kosmiczną cenę i przestawiane będą jako deski, którymi się śmigało na ziemi w 2015r. Taka prawda! Politycy nawet w 2416 będą ludziom kit wciskać
asg2few
Christopher Lloyd grał w trzech częściach tego kultowego filmu, nie tylko w 2
Za Back To The Future zawsze piwo;]
Za Back To The Future zawsze piwo;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów