Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tęczowe kolanówki i propaganda p/posiadaniu broni. To nie broń strzela, to człowiek. Maczetą równie dobrze można zrobić masakrę, można też użyć broni palnej samoróbki. Bullshit.
ile masakr było w polskich szkołach przez ostatnie 25 lat? Ile w szwajcarskich gdzie broń po przeszkoleniu otrzymuje każdy dorosły (pełnosprytny) obywatel? Dziękuje...
A czarna zamiast dzwonić po SWAT, Navy Seals, US Army Rangers, Delta Force, 24th STS, Texas Rangers, FBI, DEA, to pisze do mamusi, że ją kocha......
ona jest czarna, a zamachowiec biały. Instynkt podpowiada jej kto zostanie odjebany jako pierwszy
ona jest czarna, chce przeżyć
Nawet rudy grubas ma instynkt samozachowawczy i spierdala......
ile masakr było w polskich szkołach przez ostatnie 25 lat? Ile w szwajcarskich gdzie broń po przeszkoleniu otrzymuje każdy dorosły (pełnosprytny) obywatel? Dziękuje...
bo wszystkie te sluzby by ja potem deportowaly
A czarna zamiast dzwonić po SWAT, Navy Seals, US Army Rangers, Delta Force, 24th STS, Texas Rangers, FBI, DEA, to pisze do mamusi, że ją kocha......
Prawo ulicy białasku. Za rozjebanie się u psiarni masz kosę i wieczną pogardę u ziomeczków! JOŁ!
Prawo ulicy białasku. Za rozjebanie się u psiarni masz kosę i wieczną pogardę u ziomeczków! JOŁ!
JOŁ białasku! ale tylko wtedy gdy napastnik byłby "afroamerykaninem". Na białego można dzwonić po psy
w stanach ginie w chuj osób w takich czy innych zamachach w szkołach czy sklepach, ale prackie parchy i tak będą się pultać że to nie jest wina prawa do posiadania broni...
No majac bron gdzie zaatakujesz, posterunek policji , lotnisko, czy miejsce gdzie wiesz ze sa sami nieuzbrojeni ludzie jak w szkole czy centrum handlowym?
Jak by chociaz nauczyciele mieli bron w szkolach to aki napastnik powinien byc zaraz odjebany, ale zamaist tego lepiej pierdolic ze bron zabija ze to wina latwego dostepu do broni, prawda jest taka ze jak ktos chce odjebac wiele osob robi to w miejscach gdzie ich odjebie najwiecej czyli tam gdzie tej broni nie mozna oficjalnie wnosic, jakis zjeb wyzej tez porownal nas do usa, u nas nie ma takich zamachow atakow terrorystycznych itp, sa za to sebixy na ustawkach 50vs50 , gangi, mafie, pelno zlodziei, gdzie nawet nie musza rywalizowac miedzy soba zabardzo bo w tym pojebanym kraju mijsca starcza dla wszystkich
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów