akcja w sumie tak blisko początku że dacię radę chyba Film na czasie aż dziw że nikt jeszcze nie umieścił. Materiał nie mój.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"tak miało być"
Jeżdżę tamędy często i nie jest to jakaś turbo niebezpieczna droga, przez co kusi bezmózgów, czego przykład mamy na filmiku powyżej.
Swoją drogą, zlot fanów opla? Trochę jak zlot fanów chleba. Ja nie wiem, żeby to miało chociaż jakąś historię w sportach motorowych, albo fajne, kultowe modele, a tu co mamy? Zdaje się swego czasu trochę w dtm, dzięki wkładowi GM i ETCC. No i kultową wśród drechów zza odry mante. To już kurwa Fiat jest bardziej prestiżowy...
Swoją drogą, zlot fanów opla? Trochę jak zlot fanów chleba. Ja nie wiem, żeby to miało chociaż jakąś historię w sportach motorowych, albo fajne, kultowe modele, a tu co mamy? Zdaje się swego czasu trochę w dtm, dzięki wkładowi GM i ETCC. No i kultową wśród drechów zza odry mante. To już kurwa Fiat jest bardziej prestiżowy...
Robisz prawko na kat A. Szlifujesz umiejętności od najniższych pojemności. Jeżdzisz bezpiecznie żeby nie było wieśniactwa i żeby żona nie musiała płakać na pogrzebie (no i żeby sadolowe pryszczate ryje z gimnazjum nie nazwali cie motopizdeczką do utylizacji). Jedziesz w trase, zwracasz szczególną uwage na warunki drogowe (jednoślady nie wybaczają pomyłek), jedziesz bezpiecznie, uważasz na idiotów w tirach i bmw/audi. Aż tu nagle wpadasz na idiote w oplu który wraca ze zlotu. przykre.
@up mygyry Jak widzialeś to poszukaj leniu jebany. 3:35
sadistic.pl/kolizje-i-brak-myslenie-prosto-z-naszych-polskich-drog-vt449745.htm
Qunda napisał/a:
@up mygyry Jak widzialeś to poszukaj leniu jebany. 3:35
Mam przeglądać take długie kompilacje aby sprawdzać czy nie było? Szkoda mi życia ale... dorzucę 2 fotki po wypadku do tematu i będziesz happy ?
kurwa mać opel 75km i zjebana fantazja kierowcy do piekła z chujem
Za każdym razem, z Opla jebie gazem.
Niewielki % motocyklistów zamknął by oczy i zaliczył czołówkę. Wiadomo, ułamki sekund na decyzję i działają wyuczone odruchy. Ale tak zblokować przedni hamulec aby koziołkować bezwładnie razem z motocyklem ??
Jednak większość po przyhamowaniu wiała by na pobocze...
Jednak większość po przyhamowaniu wiała by na pobocze...
Co do kultowości Oplów to bym się sprzeczał. Swojego czasu 3/4 wiejskich sebixów z (przynajmniej z Pomorza) posiadało Opla Kalibrę tzw "Kalibra z Kibla", Przerobiona w sposób iście wieśniacki na każdy możliwy sposób To auto wiedze prym wśród elity:D
Te astry to powinny na szrot jechać a nie na zlot.. Że komuś się chce inwestować pieniądze w szpachle i lakier do tych zardzewialców ?
@Jehuty no i te zdjęcia potwierdzają to co myślałem, czyli że byli to tak zwani: fani motoryzacji.
Wiem, że generalizuję, ale jak słyszę że ktoś się interesuje tuningiem i nazywa się "fanem motoryzacji" to mam przed oczami typowego świra-idiotę. Owszem, tacy ludzie często mają wiedzę techniczną, sami dłubią w tych furach, znają się na tym, są całkiem obrotni, ale myślenia logicznego to się u nich nie znajdzie, bo jak wsiadają do samochodu to im odpierdala.
Picują te furki, dbają o nie, wsadzają Turbo, ładują większość swoich oszczędności, a potem zapierdalają jak idioci i ryzykują, że w najlepszym wypadku cały ten samochód rozpierdolą, a może nawet pójdą do piachu!
Raz byłem na takim zlocie samochodowym i szczerze powiedziawszy to się przeraziłem. Tam praktycznie nie ma ludzi którzy cieszyliby się samym posiadaniem samochodu, jego wyglądem itp. Ich interesuje tylko ile ma koni i jak szybko przyspiesza! Potem wyjeżdżają na ulicę i od świateł do świateł jest gaz w podłodze.
Oni nie znają spokojnej, patrolowej jazdy dla przyjemności. Oni muszą cisnąć do odcięcia. No i efekty są takie jak na filmie.
Wnioskuję, że motocykliście nic się nie stało, bo przytomnie położył motocykl i sam posunął bokiem.
Co prawda rozkurwił sobie maszynę, ale przynajmniej zjebał też temu debilowi tego OPLA
Wiem, że generalizuję, ale jak słyszę że ktoś się interesuje tuningiem i nazywa się "fanem motoryzacji" to mam przed oczami typowego świra-idiotę. Owszem, tacy ludzie często mają wiedzę techniczną, sami dłubią w tych furach, znają się na tym, są całkiem obrotni, ale myślenia logicznego to się u nich nie znajdzie, bo jak wsiadają do samochodu to im odpierdala.
Picują te furki, dbają o nie, wsadzają Turbo, ładują większość swoich oszczędności, a potem zapierdalają jak idioci i ryzykują, że w najlepszym wypadku cały ten samochód rozpierdolą, a może nawet pójdą do piachu!
Raz byłem na takim zlocie samochodowym i szczerze powiedziawszy to się przeraziłem. Tam praktycznie nie ma ludzi którzy cieszyliby się samym posiadaniem samochodu, jego wyglądem itp. Ich interesuje tylko ile ma koni i jak szybko przyspiesza! Potem wyjeżdżają na ulicę i od świateł do świateł jest gaz w podłodze.
Oni nie znają spokojnej, patrolowej jazdy dla przyjemności. Oni muszą cisnąć do odcięcia. No i efekty są takie jak na filmie.
Wnioskuję, że motocykliście nic się nie stało, bo przytomnie położył motocykl i sam posunął bokiem.
Co prawda rozkurwił sobie maszynę, ale przynajmniej zjebał też temu debilowi tego OPLA
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów