Film pokazuje poradę, jak przetrwać drogę do domu po pijaku. Oczywiście pomysł wymyślił Rosjanin.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kochana mateczka Rosja która wychowała tu na ziemi mnóstwo ludzi o stanie umysłu pozwalającym ominąć żonę i teściową, jak by tego było mało to po pijaku, skurwiel farci albo to naturalny porządek jego co dziennego powrotu do domu. W każdym bądź razie sztukę przetrwania opanował do perfekcji. Brać tylko przykład ;d
lata wprawy
Lepiej nie wracać na noc
dannyk1 napisał/a:
Oczywiście pomysł wymyślił Rosjanin.
Jak można wymyślić pomysł ? Pomysł można mieć. Jak prezydent nie umie pisać po polsku to chociaż na sadisticu trzymajcie poziom...
@ ichuj9 ssij chuja jak chcesz się czepiać błędów składniowych to spierd... na forum dla polonistów.
a rusek mistrz, tylko skąd tak bogato urządzone mieszkanie u ruskich?
a rusek mistrz, tylko skąd tak bogato urządzone mieszkanie u ruskich?
tidimel napisał/a:
tylko skąd tak bogato urządzone mieszkanie u ruskich?
niektóre miejsca Rosji są tak przesiąknięte bogactwem, że byś się zdziwił. Czytaj - Moskwa.
Koleś zwrócił uwagę. Sadistic bawi i uczy, więc nie hejterujcie i nie obrzucajcie mięsem. ichuj9 ma całkowitą rację...
P.S.: Hej, dlaczego, do cholery, przekleństwa są cenzurowane? Tego, to ja się po tym portalu nie spodziewałam...
P.S.: Hej, dlaczego, do cholery, przekleństwa są cenzurowane? Tego, to ja się po tym portalu nie spodziewałam...
Gówno prawda! To nie Rosja, tylko Ukraina
1. Po rosyjsku liczy się inaczej.
2. Znaczek promujący program telewizyjny jest z Ukrainy.
1. Po rosyjsku liczy się inaczej.
2. Znaczek promujący program telewizyjny jest z Ukrainy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów