📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Trzyma w napięciu do samego końca!
up jeżeli sadistic jest dla ciebie stroną dla pedałów ...
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
sergeantlipton napisał/a:
rockface, tobie tata wchodził do wanny jak byłeś mały?
Żeby tylko jeden...
Ha tu was mam skurwysyny jak byłem mały nie miałem wanny tylko prysznic a ojciec od rana do 23 zapierdalał jak wół więc gimbusy pomyślcie troszkę zanim coś napiszecie idioci bez wyobraźni
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
rockface123 napisał/a:
Ha tu was mam skurwysyny jak byłem mały nie miałem wanny tylko prysznic a ojciec od rana do 23 zapierdalał jak wół więc gimbusy pomyślcie troszkę zanim coś napiszecie idioci bez wyobraźni
No stary to faktycznie mnie zglebiłeś, szacun...
Słuchaj synek, wchodzenie ojca do wanny to jest metafora złych doświadczeń w momencie gdy się kształtuje seksualność młodego człowieka. Po twojej wypowiedzi o pedałach (która jest prymitywna, miałka i hejterska) wnoszę że coś złego cię musiało spotkać i sam przed sobą chyba się wstydzisz swoich skłonności. Nie jest tak?
A jeśli pochodzisz z normalnej rodziny, to tym bardziej nie rozumiem powodu twoich hejterskich komentarzy. Może chcesz być fajny i dostawać piwa od podobnych tobie cepów?
rockface123 napisał/a:
Już się tak nie spinaj. Czemu większość komentarzy zawierających odrobinę humoru dotyczących jakiejś osoby od razu spotyka się z napinką? Zamiast przyjąć to z dystansem do siebie to od razu kłótnia. Taki to jest portal, że nie zawsze trzeba brać wszystko do siebie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów