📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać, że impreza udana. Nawet biorą zimną kąpiel żeby szybciej dojść do siebie

CrystalFairy napisał/a:
Pies najmądrzejszy z nich wszystkich
Pewnie wylewał za plecy...
I tak długo szła bez wpadki do wody. Ciekawe czy się utopił facet.
1x żywopłot przy WKU Katowice, 1x rów i 1x górska, gliniano - kamienna, polna droga w trakcie wiosennych roztopów.
Więcej grzechów.... Nie pamiętam....
Więcej grzechów.... Nie pamiętam....
To potwierdza moje obserwacje . Najwięcej wypadków jest przy wchodzeniu i schodzeniu z łodzi. Mowa oczywiście tylko o żeglowaniu .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie