18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Powrót z randki
B................O • 2016-03-24, 22:26
Wróciłem dziś do domu z nowo poznaną dziewczyną,
gdy wylądowaliśmy w łóżku zobaczyłem najdelikatniejszą i najlepiej ogoloną cipkę w moim życiu.
– Golisz ją maszynką? – spytałem.
– Nie – zachichotała.
– Nie mów, że łysiejesz?

– Skąd, mam 8 lat.
Zgłoś
marciv 2016-03-24, 22:28 4
8 lat ? to już każda włosy ma ... kłamczucha
Zgłoś
Trollosiewicz 2016-03-24, 22:37 49
Nie wiem, pewnie się nie znam, ale te żarty ciągle lecą według jednego schematu, mnie to nudzi.
Zgłoś
Madafakerski 2016-03-24, 23:10 18
Za materiał własny - kryminał skurwielu!!

Pod żadnym pozorem nie poddawaj się dobrowolnie karze.

I'm From Crime City
Zgłoś
x................9 2016-03-25, 8:43
@up
lol
Prokurator z policją już powiadomieni?
Zgłoś
resorsky 2016-03-25, 8:58
Niech ktoś zatrzyma tą karuzelę śmiechu!!!
Zgłoś
omgłomatkobosko 2016-03-25, 12:30
Twoja graba ma 8 lat? Przyszyli ci nową, czy masz 8 .... o kurwa oddalam to pytanie.

Pić, jebać nie żałować. Bieda musi pofolgować
Zgłoś
Polemon 2016-03-25, 12:56
Trollosiewicz, spróbuj ogarnąc ze tu nikt nie żartuje na takie tematy a zrozumiesz więcej.

Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Zgłoś
Nikodem_Szulcc 2016-03-25, 13:12 2
Trolosiewicz, bo to Sadistic, stronka z CZARNYM HUMOREM. Jak chcesz zabawne kotki, pieski, żarty o jasiu w szkole, itd to sobie wklikaj kwejk.pl i inne.

Bo juz i tak za duzo na sadolu osób takich jak Trolosiewicz i stronka zaczyna sie zrównywac z kwejkami i innymi.
Zgłoś
Trollosiewicz 2016-03-25, 17:31 1
@Polemon

Ta, nie żartują, jak tu większość to gimby-prawiczki.

@Nikodem_Szulcc

Twoje wnioskowanie jest z dupy, czarny humor, czy śmieszny żart, to nie to samo co powielanie w koło tego samego schematu. A tu mamy ten sam schemat, coś o dziewczynie by na końcu napisać, że ona ma 8 lat. Takie coś jest śmieszne raz czy dwa, potem jest żenada. Tak jak z tym ojcem i dzieciakiem co grali na piekarniku.
Zgłoś
Muczooo 2016-03-25, 18:40
Płeć Trollosiewicz

Nie wiem, pewnie się nie znam, ale te żarty ciągle lecą według jednego schematu, mnie to nudzi.

Bog zgromadzil wszystkie zwierzeta i mowi do nich:

-piekne na prawo ,a inteligentne na lewo.

Na srodku zostala zaba i mowi...

-no przeciez sie kurwa nie rozerwe
Zgłoś
bobo1805 2016-03-26, 13:36
murzyński chuj w dupę tym cwelom ,których to śmieszy!!!
-ojciec
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów