Czyżby był to znak upadku Francji?
Czyżby był to znak upadku Francji?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Płonie kawał historii i nie chodzi mi o KK ale o dzieła sztuki, architekturę - ogroma strata.
Debil przy pracy, podejrzany etnicznie, żółte kamizelki, antifa czy może komuś sie zamarzyła kasa z odszkodowania?
Ja stawiam na odszkodowanie.
Jeśli dodamy fakt że od pewnego czasu kościoły we Francji są plądrowane i podpalane przez antife i islamistów do faktu że KK jest jedną z głównych przeszkód lewicy w upodleniu człowieka to wychodzi że to poprostu kolejny etap wprowadzania komunizmu.
Żołte kamizelki to przedewszystkim klasa średnia która jedynie ściera się z policją więc ich bym w to nie mieszał.
Przykry widok. Symbole europejskiej kultury upadają. Widmo krąży po europie...
może jakby płonął pobliski warzywniak, to by mi było smutno
a tak, to mam wyjebane, jak to mówi dzisiejsza młodzież
Po liczbie z Twojego Nicku widać wszystko...
I chuj niech płonie, cała ta katedra to symbol wyzysku , obłudy i pychy kościoła katolickiego
Notre Dame to jeden z symboli cywilizacji, która zbudowała ten świat.
To taki sam, ale europejski monument jak piramidy, Wenecja, Koloseum, Luwr, chiński mur, Czarny Kamień , Zakazane Miasto, Tadź Mahal i inne dowody człowieczeństwa, prostaku.
Wiem, że to inne niż disco polo, twój golf II czy jabcok za sklepem pity, ale wierz mi, są inni ludzie o innych wartościach.
Cały cywilizowany świat, niezależnie od religii teraz boleje.
Lem o Tobie pisał...
Na marginesie należy dodać, że trochę mało wszechmogaca ta bozia skoro nie uratowała przed zniszczeniem jednej z najwspanialszych świątyń na świecie.
Jakoś do kościoła nie chodzę, ani wierzący zbytnio nie jestem. Ale powiem szczerze,szkoda mi jak skurwysyn tego budynku. Nie dlatego, bo symbolizuje wiarę katolicką, ale, że architektonicznie jest wspaniały. Gotyckie budynki zawsze budziły we mnie respekt swoimi zdobieniami i pewną surowością. Tu chodzi o to, że budowali ją 180 lat i nagle w przeciągu godzin zamienia się w gruz. Wyjebane mam na ten zniszczony już kraj, ale jednak tego symbolu jest mi żal.
Ale sadolowi obrońcy białej rasy pokazują swoją zajebistą postawę w tym momencie. Jebać imigrantów, Erłope nam niszczom, alaha nam chcom wcisnonć! Płonie jeden z najbardziej rozpoznawalnych budynków Europy, taka kolebka chrześcijaństwa, to szydzą. Obory i stodoły na tych waszych wsiach mają dla was większą wartość, ciemniaki.
Zalogowałem się, by dać Tobie piwo.
Cóż więcej napisać..
Sprawka kogoś, jakiego wyznania ?
Czas MOŻE pokaże..
Skłaniam się ku jego poglądowi, że ciężko wierzyć tu w przypadek, i z całym "szacunkiem" do antify raczej ich bym o to nie podejrzewał...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów