Pożar jaki miał miejsce wczoraj na moim osiedlu. 2 osoby nie żyją. Jednego ciała nie można na razie zidentyfikować ponieważ jest za mocno zwęglone. Babka ponoć spaliła się żywcem... Przyczyna na razie niewiadoma. Filmik nie mój. Byłem wczoraj w tej klatce po całej akcji noto wam powiem, klatka od 3 do 9 piętra cała czarna...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
"spaliła się żywcem"
I gdzie teraz wasz bóg? Rozumiem, że to część boskiego planu, tak? Hahahaha
I gdzie teraz wasz bóg? Rozumiem, że to część boskiego planu, tak? Hahahaha
Sapie jak lokomotywa.
Pewnie tłusty, obleśny, śmierdzący grubas którego czeka operacja serca czy chuj wie czego.
ten filmik z sowietczyzny zawsze robi na mnei wrażenie.
Przejebane uczucie, zaczadzić się na smierc czy skoczyć i sie zabić.
Dobrze że meiszkam nisko.
Sapie jak lokomotywa.
Pewnie tłusty, obleśny, śmierdzący grubas którego czeka operacja serca czy chuj wie czego.
ten filmik z sowietczyzny zawsze robi na mnei wrażenie.
Przejebane uczucie, zaczadzić się na smierc czy skoczyć i sie zabić.
Dobrze że meiszkam nisko.
ja pierdolę. wstałem po popołudniowej drzemce, zjebany sny miałem, łeb napierdala, czuję się wyżęty jak gąbka, wchodzę na Sadola i pierwsze co widzę to ogromny bocian na tle bloków. myśle sobie "co do chuja". Chyba potrzebuję więcej odpoczynku.
To ktoś jeszcze mieszka w tym Włocławku ?? Myślałem ,że wszyscy przyjechali do Warszawy.. a nie sorry z Lublinem mi się pomyliło.
Groch55 napisał/a:
I dobrze, bo ketchup robią chujowy
Sam jesteś chujowy. Jak lubisz żreć gównianą chemię to proszę bardzo, ale od Włocławka się odpierdol.
A tak nawiasem, to już Włocławka (ketchupu) we Włocławku nie robią...
Jak się nazywa ktoś kto wali do widoku straży pożarnej itd.? Bo się zastanawiam jak tego kamerzystę nazwać
Groch55
I dobrze, bo ketchup robią ch*jowy
Kurwa najlepszy ketchup jaki moze byc reszta ketchupow moze lizac wloclawkowi wieczko od malolata wpierdalam ten ketchup, ty pewnie wpierdalasz ketchup z biedronki ktory jest mieszany ze starymi podpaskami I hujem mieszany
I dobrze, bo ketchup robią ch*jowy
Kurwa najlepszy ketchup jaki moze byc reszta ketchupow moze lizac wloclawkowi wieczko od malolata wpierdalam ten ketchup, ty pewnie wpierdalasz ketchup z biedronki ktory jest mieszany ze starymi podpaskami I hujem mieszany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów