Pożar jaki miał miejsce wczoraj na moim osiedlu. 2 osoby nie żyją. Jednego ciała nie można na razie zidentyfikować ponieważ jest za mocno zwęglone. Babka ponoć spaliła się żywcem... Przyczyna na razie niewiadoma. Filmik nie mój. Byłem wczoraj w tej klatce po całej akcji noto wam powiem, klatka od 3 do 9 piętra cała czarna...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
urwali mu od internetu
Autor filmiku dyszy i sapie jakby dopiero co spierdolil z miejsca podpalenia.
Napisałem nad filmikiem, że nie jestem jego autorem. Może użyjcie trochę mózgu... Koleś, który to nagrywał mieszka wysoko i po prostu zapierdalał z buta na dół i za blok, wiadomo jeszcze adrenalinka więc można dyszeć...
nie ogarniam tego ze na początku filmiku są balkony i blok jest stary a pod konie balkonów nie ma i blok jest w miarę nowy...co do chuja?
qantas napisał/a:
nie ogarniam tego ze na początku filmiku są balkony i blok jest stary a pod konie balkonów nie ma i blok jest w miarę nowy...co do chuja?
Są to bloki 11 piętrowe. Po stronie gdzie są balkony nie został jeszcze ocieplony i pomalowany. A po drugiej stronie, został już ocieplony i pomalowany. Nie ma po tej stronie balkonów bo są klatki.
mr_9mm napisał/a:
Włocławek to taka Łudź, tylko że w wielkopolsce nad Wisłą.
Od kiedy kurwa Włocławek leży w Wielkopolsce...?
@mr_9mm
1. Zainwestuj w słownik ("Łudź").
2. Zainwestuj w mapę ("w wielkopolsce").
3. Zainwestuj w okulary ("Włocławek to taka Łudź").
1. Zainwestuj w słownik ("Łudź").
2. Zainwestuj w mapę ("w wielkopolsce").
3. Zainwestuj w okulary ("Włocławek to taka Łudź").
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów