Pożar jaki miał miejsce wczoraj na moim osiedlu. 2 osoby nie żyją. Jednego ciała nie można na razie zidentyfikować ponieważ jest za mocno zwęglone. Babka ponoć spaliła się żywcem... Przyczyna na razie niewiadoma. Filmik nie mój. Byłem wczoraj w tej klatce po całej akcji noto wam powiem, klatka od 3 do 9 piętra cała czarna...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pewnie dziadek po babce do kibla wszedł, i jak światło zapalił to jebło
trochę chujnię sąsiedzi mieli niżej. Mieszkania zalane. Ogólnie to smród na całe osiedle.... Nie życzę temu nikomu
a ja : kurwa! a gdyby teoretycznie tak nasza chatka budowana i dopieszczana przez lata poszła z dymem to byłoby lepiej tak?
a ja : kurwa! a gdyby teoretycznie tak nasza chatka budowana i dopieszczana przez lata poszła z dymem to byłoby lepiej tak?
I will wear you like a condom.
Piwko za jak materiał własny.
To nie ja dyszałem, bo napisałem że filmik nie mój ;d
Osiedle Zazamcze a ulica dokładnie Hoża 1.
Widocznie dawno nie byłeś we Włocławku, od samego wjazdu od strony Torunia do praktycznie centrum masz już nowiutkie drogi. Widocznie ogólnie mało jeździsz po Polsce skoro twierdzisz, że we Włocławku są najgorsze drogi...
To nie ja dyszałem, bo napisałem że filmik nie mój ;d
Osiedle Zazamcze a ulica dokładnie Hoża 1.
Dafid napisał/a:
Za te drogi to pożar powinien strawić całe te pojebane miasto!
Widocznie dawno nie byłeś we Włocławku, od samego wjazdu od strony Torunia do praktycznie centrum masz już nowiutkie drogi. Widocznie ogólnie mało jeździsz po Polsce skoro twierdzisz, że we Włocławku są najgorsze drogi...
wdiko napisał/a:
Pewnie dziadek po babce do kibla wszedł, i jak światło zapalił to jebło
Dziadek zjadł, babka zjadła, dziadek pierdnął babka zbladła
Włocławek to taka Łudź, tylko że w wielkopolsce nad Wisłą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów