📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a nagrywa chyba właściciel autka, bo tak mu się łapki trzęsą...
podpaliłeś i nagrałeś dla sadistica?
Straż ma u mnie dożywotni szacunek
strażak dobry gość, ja miałbym pełne gacie jakbym miał podejść do tak rozpalonego samochodu, bo w końcu nie wiadomo czy nie wyjebie za chwilę
@ oczami - dla porównania spójrzmy na twoje materiały, ah, no tak...
@ mk - świeżo upieczony magister nauk humanistycznych z zacięciem detektywistycznym. Siedząc w stróżówce, wytropił literówke i pewnie stasował się ze szczęścia.
do autora - piwko za elegancji materiał własny
@ mk - świeżo upieczony magister nauk humanistycznych z zacięciem detektywistycznym. Siedząc w stróżówce, wytropił literówke i pewnie stasował się ze szczęścia.
do autora - piwko za elegancji materiał własny
gooru napisał/a:
Uwaga strzelam: Alfa Romeo?
Niestety, to Twój ulubiony choć nieco bardziej ekstrawagancki Golf IV.
- np. przechodził obok, z tragarzami
a że materiał własny, nie oznacza, że płonie autko autora
- np. przechodził obok, z tragarzami
maryjanos napisał/a:
@ oczami - dla porównania spójrzmy na twoje materiały, ah, no tak...
No kurwa spójrzmy na twoje, no zesrać się można z zazdrości. Używaj argumentów wtedy, kiedy są celne. "Ah, no tak..."Pizda piroman się odezwał. Za długie te ferie.
A ten nagrywa jak auto płonie zamiast gasić je śniegiem
maryjanos napisał/a:
ty, weź no nie pierdol "Pożar samochodu w Piekary Śląskie" nosz kurwa, jakim chujem można się tak pomylić
maryjanos napisał/a:
Odmian uczą już w przedszkolu. Jeśli nie widzisz tak rażącego i debilnego błędu w temacie, to jesteś gamoń, jak autor.
Tyle tylko, że autor pewnie napisał szybko bez zastanowienia, żeby załapać piwka, żeby nie uciekły - można to zrozumieć. A Ty jednak musiałeś się wysilić, przemyśleć, poskładać i napisać tak ważny komentarz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów