Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
WujekJac 2012-10-06, 12:31
Fedek no kurwa widzę, że Ty to za to prawdziwa "elita" jestes
Zgłoś
Fedek 2012-10-06, 12:32
tak jak pisałem nic nie da umoralnianie tego ścierwa bo albo są "niewinni" albo do nich nie dociera jak zjebani są i nikomu nie imponują poza sobą :/
Zgłoś
pieto90 2012-10-06, 12:33 10
Mam nadzieję, że dojdą kto to i wypierdolą ich na zbyte pyski. Hołota nic nie uszanuje. Sam jestem studentem dziennym na państwowej uczelni i nie czaję swoich rówieśników, jest tyle gówniarstwa, że to głowa mała, tylko browary w głowie, ruchanie, gdzie by tu dzisiaj pójść. Prawda jest taka, że może 10% zależy na wykształceniu i zdobyciu jakiejś wiedzy, reszta przyszła bo albo rodzice kazali, albo po papier, bo fajnie mieć.
Ja pierdolę, na chuj tacy ludzie "studiują"...
Rozumiem, że można iść na browar, zabawić się, ale to kurwa nie może być motywem przewodnim w życiu!
Zgłoś
Nerd 2012-10-06, 12:39 1
Byłem tam, ale jak dorwałbym skurwysyna co to zrobił, to pewnie...nie... chuja bym zrobił, ale wandalizm mnie wkurwia.

@Fedek
po części się zgodzę, jednak tylko po części. Na takie "imprezy" - to było przypadkowe zbiegowisko ludzi, rzekomo miała być impreza integracyjna, więc sporo osób przyszło - pozwalam sobie rzadko. Nie mieszkam w akademiku i całe szczęście, melodia Janosika i bicie w garnki, codzienne krzyczenie "UJ na kolana" i "tak się bawi tak się bawi agh" jest może początkowo śmieszne, jednak po czasie czuję,że byłoby to irytujące. Współczuję mieszkańcom Kapitolu, gdzie mieszkają byłe "samogłoski" - studenci najlepszych kierunków na AGHu, które w przeciwieństwie do innych kierunków muszą się regularnie uczyć, aby się utrzymać.

I don't break bricks, I'm not Mario
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
Zgłoś
Proximate 2012-10-06, 13:28 1
@Fedek

Zamknij pizdę, pierdolisz bez sensu, to że chuju w domu siedzisz zamiast szaleć na imprezach akademickich z fajnymi dupami to już Twój problem, masz zjebane życie? Trudno.
Co prawda z paleniem krzesła to lekkie przegięcie, ale akcje typu latająca lodówka i komoda z 8 piętra są na porządku dziennym.
My studenci jesteśmy popierdoleni, jak kurwo nie umiesz tego zaakceptować to wyprowadź się na stancję do jakiejś starej pizdy i tam sobie mieszkaj.
Zgłoś
nevmano 2012-10-06, 13:42 1

kurwa ciekawe co jeszcze

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy."
Zgłoś
p................a 2012-10-06, 13:43
Tak to dziś wygląda, że w akademikach mieszkają bydlątka : )
Zgłoś
chetek 2012-10-06, 13:48 2
@Proximate
Twoja edukacja powinna zakończyć się na podstawówce. System jest beznadziejny.
Zgłoś
superfosfat 2012-10-06, 13:48 5
Proximate, Jesteś popierdolony, ale w sposób negatywny. Dobrze być popierdolonym pozytywnie. A komoda z 8. piętra jest na porządku dziennym bo za nią wandale nie płacą tępa dzido.
Tak to jest jak nie ma wojska i rozpieszczone bachory wylatują na studia i balują za hajs matki.

A Fedek przedstawił bardzo krytyczne zdanie, ale jednak prawdziwe... Studentów jest kurwa za dużo, wśród nich pojawia coraz więcej debili, co widać załączonym powyżej obrazku.
Zgłoś
matiqq 2012-10-06, 14:14
pieto90@

jesteś rudy?

@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
Zgłoś
!Timon 2012-10-06, 14:59 1
@Proximate

Ty jesteś popierdolony jak napisałeś. Ja jestem studentem i za popierdolonego się nie uważam. Robiłem sporo głupich rzeczy jak większość dzieciaków na I roku, ale teraz się tego wstydzę. To się nazywa dojrzewanie które jak widać niektórych omija.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Fedek 2012-10-06, 14:59 1
Przestańcie uświadamiać bo takie ochłapy społeczne właśnie jak Proximate nie znormalnieją dopóki sami nie zaczną zarabiać na swoje życie. Niech sobie pokrzyczy, powywala lodówke z 8. piętra to może biedak w końcu zaliczy jakąś zdesperowaną laskę, której to imponuje.
Zgłoś
Explo 2012-10-06, 15:16
Byleby ta spadająca lodówa nie zaliczyła kogoś tam na dole. Do krótkiego przemyślenia: kto mieszka w akademikach? Na pewno nie ludzie z duzych miast, bo mają takie same/lepsze uczelnie u siebie. Wieśniactwo. Sory, ale w ten sposób dajecie o sobie znać.

Nikt nie zatrzyma r'n'r!
Zgłoś
g................t 2012-10-06, 15:42 8
Proximate napisał/a:

@Fedek

Zamknij pizdę, pierdolisz bez sensu, to że chuju w domu siedzisz zamiast szaleć na imprezach akademickich z fajnymi dupami to już Twój problem, masz zjebane życie? Trudno.
Co prawda z paleniem krzesła to lekkie przegięcie, ale akcje typu latająca lodówka i komoda z 8 piętra są na porządku dziennym.
My studenci jesteśmy popierdoleni, jak kurwo nie umiesz tego zaakceptować to wyprowadź się na stancję do jakiejś starej pizdy i tam sobie mieszkaj.

Jakbyś pajacu miał studiować za swoje i do tego wynajmować mieszkanie to byś nie pierdolił takich głupot. Wy studenci jesteście szaleni? Wy się macie skurwiele uczyć, ja na to płacę 32% podatku miesiąc w miesiąc.
Ogólnie rzecz biorąc wszystkie studia powinny być płatne - z czesnego zwalniała by jedynie średnia >4,5. Od razu byłby odsiew śmiecia, które marnują kupę państwowej forsy na "fajne dupy".
Dla Fedka piwo a dla ciebie kop w dupę, żebyś się szmaciarzu ogarnął.
Zgłoś
pieto90 2012-10-06, 16:11
matiqq napisał/a:

pieto90@

jesteś rudy?

Preferujesz facetów, że pytasz?
Ja po prostu znam umiar i na pewno alkohol, narkotyki, ruchanie nie jest w moim życiu motywem przewodnim, a jedynie dodatkiem.
Jak dla kogoś studiowanie to głównie sposób na zabawę to gratuluję podejścia... Potem pieniądze podatników zamiast iść np. na służbę zdrowia to idą na ludzi właśnie z takim podejściem, których od zwykłych absolwentów szkół średnich różni tylko to, że mają papier na ukończenie szkoły wyższej.

@Proximate, jesteś tak prymitywny, że chyba nie jesteś w stanie sobie tego uświadomić
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów