Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
INOGIEKSA 2012-10-05, 21:33 1
nieposłuszna suka
Zgłoś
jaro1 2012-10-05, 21:39
W DS 5 w szczecinie jest fajny patent z windą, jak się nogą wciśnie listwę aluminiową w progu to winda staje, dużo osób o tym nie wie i jak się to zrobi to są obesrane na rzadko ;d
Zgłoś
dumad 2012-10-05, 21:47 6
kilka razy spadałem windą z 28 na 25 piętro, pierwszy raz było grubo ale później już wiedziałem że winda jest bezpieczna nawet gdy spada uczucie fajne ale mogłaby spadac 10 w dół to byłoby wesoło jak w wesołym miasteczku

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
rockface123 2012-10-05, 23:08 1
@up właśnie po takiej małe awarii ... mam uraz w psychice co do tych elektrycznych skurwysynów.

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
kotorminator 2012-10-06, 7:46
@jaro1

Każda winda ma takie zabezpieczenie.

Pieprzyć głupków.
Zgłoś
zDupyDoMordyzaur 2012-10-06, 11:22
kiedy to było bo jakoś nie pamiętam?
Zgłoś
nevmano 2012-10-06, 11:33
@up w nocy ze środy na czwartek

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy."
Zgłoś
ololola 2012-10-06, 11:35
A ja za to miałam przyjemność podróżować windą z parteru na 10 piętro około 20 minut. Jechała 0,0001 km/h Najgorzej bo na ostatnim siku. No i pozostawiłam po sobie dużą kałuże
Zgłoś
o................c 2012-10-06, 11:47 5
@jaro1 tak jest w kazdej windzie bez zasuwanych drzwi i jest to zabezpieczenie zeby kogos nie uszkodzilo jakby tam noge/reke wetknal wiec ze tak powiem patent jak chuj

@ololoa wiemy ze wy pizdy nie jestescie w stanie kontrolowac potrzeb fizlologicznych no bo w koncu tobie sie chce siku i chuj taki bol ze nie wytrzymasz te 10min i trza sie zlac w windzie
Zgłoś
Fedek 2012-10-06, 11:55 120
Fajna impreza była? Kurwa, ale mam ból dupy! Studiuje takie gówno, chleje za hajs matki i niszczy jeszcze co popadnie. Studenckie ścierwo! Ja jak chciałem studiowac to musialem sie sam utrzymać, ale chuja da umoralnianie takiego odpadu jak studenci dzienni mieszkający w akademikach i "hehe piffko", albo "ale balet był nie chlopaki o kurwa jaki melanz jestesmy tacy fajni". Kurwa, jak mnie denerwują takie ochłapy społeczne, które później uważają się za wykształconą elitę narodu.
Zgłoś
pakicito 2012-10-06, 12:01 30
niszczyć akademik to tak jak nasrać sobie do łóżka
Zgłoś
Trollu 2012-10-06, 12:01
a teraz będą zapierdalać po schodach, bo 2 windę zamkną dla zasady ^^
Zgłoś
kolosialdo 2012-10-06, 12:07
" podpalili i kazali zjechać windzie na dół." Wiesz może coś więcej jak ją zmusili do jazdy. :smile: Pewnie nakrzyczeli
Zgłoś
MiśUszatek 2012-10-06, 12:31 9
Fedek napisał/a:

Fajna impreza była? Kurwa, ale mam ból dupy! Studiuje takie gówno, chleje za hajs matki i niszczy jeszcze co popadnie. Studenckie ścierwo! Ja jak chciałem studiowac to musialem sie sam utrzymać, ale chuja da umoralnianie takiego odpadu jak studenci dzienni mieszkający w akademikach i "hehe piffko", albo "ale balet był nie chlopaki o kurwa jaki melanz jestesmy tacy fajni". Kurwa, jak mnie denerwują takie ochłapy społeczne, które później uważają się za wykształconą elitę narodu.

Co ty jesteś? Myślisz, że 700 osób z akademika rzuciło się do spalenia windy?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów