Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
figur911 2012-10-06, 16:13
fedek o gowno ci chodzi . jak rzad kradnie miliony to takiej afery nie robicie. od tego sie jest studentem zeby szalec ,z winda troche przegieli ale ogolnie byla dobra impreza poza tym incydentem . a jesli studia mialyby byc platne to niech to kurewskie panstwo da nam zarobki adekwatne do naszych umiejetnosci. A do goscia od"elity" i tak moze sie zdazyc ze ten pojebany student bedzie kiedys stal wyzej od ciebie na jakims stanowisku . ja wy nie odjebaliscie nigdy konkretnej fazy to sie przymknijcie bo gowno na ten temat wiecie, najwiecej znow maja do powiedzenia osoby ktore same gowno robia a wszedzie musza wtracic swoje 3 grosze. gowno mnie obchodzi czy bedzie placila 1 osoby czy caly akademik za te winde , znajdzie sie winny to dobrze nie to trudno ...
Zgłoś
p................0 2012-10-06, 16:32 2
figur911 napisał/a:

fedek o gowno ci chodzi . jak rzad kradnie miliony to takiej afery nie robicie.

Kurwa, skąd wiesz? Nie generalizuj...

figur911 napisał/a:

od tego sie jest studentem zeby szalec

Na której uczelni wyższej w naszym kraju w przysiędze "szalenie", czy imprezowanie jest obowiązkiem studenta? Oświecę cię- w żadnej. Studentem jesteś po to, aby się kształcić i czerpać od informacje od kadry dydaktycznej.

figur911 napisał/a:

z winda troche przegieli ale ogolnie byla dobra impreza poza tym incydentem

Nikt nie mówi, że impreza była zła, chodzi tylko o sam fakt bezmyślnego zniszczenia windy.

figur911 napisał/a:

a jesli studia mialyby byc platne to niech to kurewskie panstwo da nam zarobki adekwatne do naszych umiejetnosci.

Tu się zgodzę. Pomysł z płatnymi studiami to idiotyzm, bo co to zmienia? Tępy przygłup, który ma bogatych rodziców będzie studiować. Ten naprawdę mądry i inteligentny może mieć biednych rodziców no i co wtedy? Studia już nie będą dla niego.

figur911 napisał/a:

ja wy nie odjebaliscie nigdy konkretnej fazy to sie przymknijcie bo gowno na ten temat wiecie, najwiecej znow maja do powiedzenia osoby ktore same gowno robia a wszedzie musza wtracic swoje 3 grosze.

Twoja żelazna logika- nie mam prawa czegoś komentować, jeśli sam tego nigdy nie robiłem. Idąc dalej twoim tokiem rozumowania- nie wolno nam oceniać i komentować pracy polityków, urzędników, dziennikarzy itd. bo znakomita większość z nas nigdy nimi nie była. Ja pierdolę
Zgłoś
gosucherry 2012-10-06, 17:33
Fedek napisał/a:

Przestańcie uświadamiać bo takie ochłapy społeczne właśnie jak Proximate nie znormalnieją dopóki sami nie zaczną zarabiać na swoje życie. Niech sobie pokrzyczy, powywala lodówke z 8. piętra to może biedak w końcu zaliczy jakąś zdesperowaną laskę, której to imponuje.

Wystarczy przeczytać kilka postów tego użyszkodnika by stwierdzić, że pan dojrzały zadufany w sobie mędrzec którego ego niemalże przerasta jego własną głupotę postuje tylko by się wymądrzać/wyśmiewać innych. Nabierz dystansu.
Zgłoś
cygi89 2012-10-06, 20:38
@Fedek

w dupie byłeś, gówno widziałeś, jeb sie fredzie! pozdro od chłopaka z akademika, który dyma przez wakacje w anglii, zeby mieć za co życ.
Zgłoś
s................H 2012-10-06, 22:03 2
Fedek i gordonviet:
Generalizowanie na zasadzie "wszyscy studenci to pijaki dla których głównym celem jest melanż i piwko" świadczy o waszych wąskich horyzontach i jest po prostu idiotyczne. Ja sam jestem na 5 roku jednego z trudniejszych kierunków AGH i przez całe studia mieszkałem na miasteczku i owszem, zdarzają się debile, tak jak tacy którzy to zrobili i powinno się ich wypierdolić z uczelni na zbity pysk, ale cała reszta studentów to naprawdę w porządku ludzie. Może ktoś (Fedek?) ma jakieś kompleksy z powodu tego że np. nie dostał się na studia albo zarabia mało z powodu marnego wykształcenia i żal mu dupę ściska jak patrzy na studentów?
@pocztapoczta Twój komentarz jest tak żenujący że aż przykro na niego patrzeć.
Pozdro dla normalnych studentów i nie-studentów którzy na podstawie kilku idiotów nie generalizują i nie piszą idiotycznych komentarzy na temat wszystkich mieszkańców miasteczka studenckiego, reszta niech sobie dalej leczy kompleksy.
Zgłoś
evilinside 2012-10-06, 23:03 5
mieszkam w ds2 i jak dla mnie to chłopaki grubo przesadzili bo chyba sie nie spodziewaja konsekwencji ( 3 paragrafy juz maja jak w banku;) ). po za tym teraz przez tych idiotow cierpi caly babilon, nie ma wizyt, noclegow, i trzeba napierdalac z buta wiec pozdrawiam 15 pietro :]
Zgłoś
Ramsey007 2012-10-06, 23:45 1
W akademikach zawsze mieszkało najgorsze bydło... Kumulacja tych, co do sandałów zakładają skarpetki i rechoczą jak świnie... Ja pierdolę... :/
Zgłoś
konrad3112 2012-10-07, 0:44
Muszę się zgodzić z większością głosów, mimo, iż sam jestem studentem. Studiuję w swoim mieście, pracując i pomagając rodzicom, którzy pracują za dziesięciu nie mając chwili dla siebie. A te cwaniaki z akademików tylko chleją i latają po "baletach". Jeszcze się chwalą, że "on pracować nie będzie", a co. Oczywiście, są też świetni ludzie, którzy przyszli tam po wykształcenie i trzymają poziom.
Zgłoś
s................H 2012-10-07, 12:52 1
Bzdury piszecie, to tak jakby wszystkich kibiców oceniać przez pryzmat grupki kiboli, jest ich dużo mniej niż normalnych kibiców ale są głośniejsi i bardziej widoczni, podobnie ma się rzecz ze studentami.
@Ramsey007 Dobrze że to napisałeś, teraz będę wiedział z kim mieszkałem przez całe studia, bo do tej pory wydawało i się że to w znacznej większości ludzie na poziomie, no ale przecież ty wiesz lepiej...
Zgłoś
punk-rocker 2012-10-07, 18:16 1
A ja kurwa mieszkam w tym akademiku na 15 piętrze i muszę cały czas zapierdalać z buta na 15. No ale fakt faktem że to musiał być jakiś kurwa konkretny debil, bo stworzył niezłe zagrożenie dla mieszkańców no i przez niego windy nie działają
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem