Studenciaki popili, wsadzili na ostatnim piętrze krzesło do windy, podpalili i kazali zjechać windzie na dół. Nie dojechała.
Studenciaki popili, wsadzili na ostatnim piętrze krzesło do windy, podpalili i kazali zjechać windzie na dół. Nie dojechała.
fedek o gowno ci chodzi . jak rzad kradnie miliony to takiej afery nie robicie.
Kurwa, skąd wiesz? Nie generalizuj...
od tego sie jest studentem zeby szalec
Na której uczelni wyższej w naszym kraju w przysiędze "szalenie", czy imprezowanie jest obowiązkiem studenta? Oświecę cię- w żadnej. Studentem jesteś po to, aby się kształcić i czerpać od informacje od kadry dydaktycznej.
z winda troche przegieli ale ogolnie byla dobra impreza poza tym incydentem
Nikt nie mówi, że impreza była zła, chodzi tylko o sam fakt bezmyślnego zniszczenia windy.
a jesli studia mialyby byc platne to niech to kurewskie panstwo da nam zarobki adekwatne do naszych umiejetnosci.
Tu się zgodzę. Pomysł z płatnymi studiami to idiotyzm, bo co to zmienia? Tępy przygłup, który ma bogatych rodziców będzie studiować. Ten naprawdę mądry i inteligentny może mieć biednych rodziców no i co wtedy? Studia już nie będą dla niego.
ja wy nie odjebaliscie nigdy konkretnej fazy to sie przymknijcie bo gowno na ten temat wiecie, najwiecej znow maja do powiedzenia osoby ktore same gowno robia a wszedzie musza wtracic swoje 3 grosze.
Twoja żelazna logika- nie mam prawa czegoś komentować, jeśli sam tego nigdy nie robiłem. Idąc dalej twoim tokiem rozumowania- nie wolno nam oceniać i komentować pracy polityków, urzędników, dziennikarzy itd. bo znakomita większość z nas nigdy nimi nie była. Ja pierdolę
Przestańcie uświadamiać bo takie ochłapy społeczne właśnie jak Proximate nie znormalnieją dopóki sami nie zaczną zarabiać na swoje życie. Niech sobie pokrzyczy, powywala lodówke z 8. piętra to może biedak w końcu zaliczy jakąś zdesperowaną laskę, której to imponuje.
Wystarczy przeczytać kilka postów tego użyszkodnika by stwierdzić, że pan dojrzały zadufany w sobie mędrzec którego ego niemalże przerasta jego własną głupotę postuje tylko by się wymądrzać/wyśmiewać innych. Nabierz dystansu.
w dupie byłeś, gówno widziałeś, jeb sie fredzie! pozdro od chłopaka z akademika, który dyma przez wakacje w anglii, zeby mieć za co życ.
Generalizowanie na zasadzie "wszyscy studenci to pijaki dla których głównym celem jest melanż i piwko" świadczy o waszych wąskich horyzontach i jest po prostu idiotyczne. Ja sam jestem na 5 roku jednego z trudniejszych kierunków AGH i przez całe studia mieszkałem na miasteczku i owszem, zdarzają się debile, tak jak tacy którzy to zrobili i powinno się ich wypierdolić z uczelni na zbity pysk, ale cała reszta studentów to naprawdę w porządku ludzie. Może ktoś (Fedek?) ma jakieś kompleksy z powodu tego że np. nie dostał się na studia albo zarabia mało z powodu marnego wykształcenia i żal mu dupę ściska jak patrzy na studentów?
@pocztapoczta Twój komentarz jest tak żenujący że aż przykro na niego patrzeć.
Pozdro dla normalnych studentów i nie-studentów którzy na podstawie kilku idiotów nie generalizują i nie piszą idiotycznych komentarzy na temat wszystkich mieszkańców miasteczka studenckiego, reszta niech sobie dalej leczy kompleksy.
@Ramsey007 Dobrze że to napisałeś, teraz będę wiedział z kim mieszkałem przez całe studia, bo do tej pory wydawało i się że to w znacznej większości ludzie na poziomie, no ale przecież ty wiesz lepiej...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów