Sadolowicze, jeżeli mielibyście pozbyć się zwłok w jaki sposób byście to zrobili? Ja osobiście rozpuściłabym je w kwasie, albo spalila. Od razu dodam ze nikogo nie zabilam pytam z ciekawości
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
W kwasie słabo, za długo się rozpuszcza i ciężko taką ilość kwasu skołować w dobrym stężeniu.
Spalenie też słabo, bo żeby kości spalić trzeba sporej temperatury, zwykłe ognisko nie wystarczy.
Zdaje się, że lepsza metoda to kilka kg sody kaustycznej (dostępna w sklepach z chemią) + dół w ziemi i woda.
Spalenie też słabo, bo żeby kości spalić trzeba sporej temperatury, zwykłe ognisko nie wystarczy.
Zdaje się, że lepsza metoda to kilka kg sody kaustycznej (dostępna w sklepach z chemią) + dół w ziemi i woda.
Zjadłbym mięsko, a kości dla psów
Głęboki dół, wrzucić zwłoki, zasypać dobrze wapnem, potem znowu ziemia, na to truchło psa i zakopać. Choć zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest wrzucenie przywiązanych obciążeniem zwłok do wody.
Mieszkam na mazurach w krainie wielkich jezior. Tak więc ten, na nurka.
"Tylko drzewa mu szumiały, łany zbóż żegnały go..."
Pewnie upierdolil zwloki w 3/4 czesci i wywozil jedna po drugiej autem gdzies daleko od domu i porzucal je w jeziorach na dnie z obciazeniem. (cegla lub piasek w worku)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów