📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Ja mam pytanie co sie stanie jak wygina sępy? to jakoś popsuje nasze środowisko?
Cytat:
Ja mam pytanie co sie stanie jak wygina sępy? to jakoś popsuje nasze środowisko?
Będziesz miał więcej Lays'ów dla siebie.
Dużo popsuje. Sępy lecąc z padliną rozrzucają mięso po drodze i mniejsze gatunki mogą też coś zjeść.
Ale większość i tak odleciała Chujowo
kurwa, trzeba było jeszcze polski podkład dołożyć
jakby nie patrzeć, te które ocalały bedą miały teraz lepszą wyżerkę
Allahu akbar!!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
do dupy. to zabilo moze ze 30% sepow. bombka termobaryczna mialaby duzo lepsza skutecznosc
okurwa ludzie to jednak są chuje
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów