📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze to zagrała (/ło) piwko.
Wy się śmiejecie z rybaka ale pewnie każdy z Was słyszał o Vasco da Gamie, Magellanie czy Jamesie Cocku - każdy z nich wypłynął i nie wrócił... ówczesne lobby tuszowało sprawę atakami dzikusów i kanibali, ale fakt pozostaje faktem... ze znanych odkrywców jedynie Kolumb wrócił ze swych wypraw i spoczął w Europie, ale trzeba pamiętać, że z trzech statków jakie miał jeden mu przepadł w "niewyjaśnionych" okolicznościach... szach mat geoidoziemcy!
,,Uwaga, oglądasz na własną odpowiedzialność...,,
obejrzałem i co,
chyba ,że chodzi o to co mówiła, ale angielskiego nie znam
obejrzałem i co,
chyba ,że chodzi o to co mówiła, ale angielskiego nie znam
Mając taką dziewczynę w rodzinie nic dziwnego że wujek spierdolił i więcej się nie pojawił
Halman napisał/a:
ziemia jest płaska, to tylko sztuczki tych z telewizji...
O kurwa ziemia jest zmiennoksztaltna!
To takie samo spiskowe pierdolenie jak to że politycy są skorumpowani.
Kurwa tłumoki, korupcja jest nielegalna, więc gdyby tak było to siedzieliby w więzieniu. Szach mat prostaki
Kurwa tłumoki, korupcja jest nielegalna, więc gdyby tak było to siedzieliby w więzieniu. Szach mat prostaki
"Kto to rucha?"
W każdej historii jest ziarnko prawdy. W tej jest takie że dziadek spierdolil i nie wrócił
Miało być wujek przepraszam
Miało być wujek przepraszam
Co wy gadacie! Jak by ziemia była okrągła to by nam sie buty na środku ścierały
Do ruchania dobra. Fajnie jej cycki się dyndają. Ale do niczego więcej!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów