wiem, wiem że "Jaranie się piłką to bla bla bla", ale tutaj pięknie oddany poziom niektórych zagrań na ME do lat 21.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
no z głodu się przewracają...
Wynik 2-2, przy wczorajszej grze Polaków, zakrawa o cud i boską interwencję. Jeszcze przed meczem liczyłem na ambicję tych młodych chłopaków, jakąś motywację i zwykyłe poczucie honoru. Chuja...
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
@Ronoaro
Ale czego się spodziewać, kiedy taki Bielik mówi po meczu że zabrakło im jaj a treningi są po prostu słabe podczas zgrupowań, to się gwiazdory poobrażały, razem z trenerem, a Bielik murawy nie powącha, chociaż wszystkich naszych obrońców wciąga lewym nozdrzem.
Ale czego się spodziewać, kiedy taki Bielik mówi po meczu że zabrakło im jaj a treningi są po prostu słabe podczas zgrupowań, to się gwiazdory poobrażały, razem z trenerem, a Bielik murawy nie powącha, chociaż wszystkich naszych obrońców wciąga lewym nozdrzem.
To co oni wyrabiali przypomniało mi naszą dawną reprezentacje...
To były tragiczne czasy a młodzi jak widać uczyli się o nich pilnie...
To były tragiczne czasy a młodzi jak widać uczyli się o nich pilnie...
Łezka się w oku kręci. Przypominają się stare dobre czasy meczu otwarcia, o wszystko i o honor/pietruszkę/psi chuj. A nie teraz te Lewandowskie srowskie, nawet ponarzekać na kadrę już nie można w spokoju bo wyniki mają. Dobrze, ze chociaż młodzież nie zawiodła.
Radbug napisał/a:
Łezka się w oku kręci. Przypominają się stare dobre czasy meczu otwarcia, o wszystko i o honor/pietruszkę/psi chuj. A nie teraz te Lewandowskie srowskie, nawet ponarzekać na kadrę już nie można w spokoju bo wyniki mają. Dobrze, ze chociaż młodzież nie zawiodła.
Poczekaj tylko, aż Lewandowski się rozchoruje i nie będzie mógł zagrać. Wszystko wróci do normy.
moja babka co jest ślepa na jedno oko lepiej zagrywa. żal.pl
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów