18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
koksu.official 2017-06-20, 8:51 6
no z głodu się przewracają...
Zgłoś
Ronoaro 2017-06-20, 9:00 18
Wynik 2-2, przy wczorajszej grze Polaków, zakrawa o cud i boską interwencję. Jeszcze przed meczem liczyłem na ambicję tych młodych chłopaków, jakąś motywację i zwykyłe poczucie honoru. Chuja...

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
krecikprecik 2017-06-20, 9:13 9
@Ronoaro

Ale czego się spodziewać, kiedy taki Bielik mówi po meczu że zabrakło im jaj a treningi są po prostu słabe podczas zgrupowań, to się gwiazdory poobrażały, razem z trenerem, a Bielik murawy nie powącha, chociaż wszystkich naszych obrońców wciąga lewym nozdrzem.
Zgłoś
Kriski 2017-06-20, 9:44 27
Ale poza tym:

Zgłoś
M................6 2017-06-20, 10:34 11
To co oni wyrabiali przypomniało mi naszą dawną reprezentacje...

To były tragiczne czasy a młodzi jak widać uczyli się o nich pilnie...
Zgłoś
Radbug 2017-06-20, 15:27 101
Łezka się w oku kręci. Przypominają się stare dobre czasy meczu otwarcia, o wszystko i o honor/pietruszkę/psi chuj. A nie teraz te Lewandowskie srowskie, nawet ponarzekać na kadrę już nie można w spokoju bo wyniki mają. Dobrze, ze chociaż młodzież nie zawiodła.
Zgłoś
saves 2017-06-20, 16:17
Jaja to by były jakby dostał kartkę za atak na zawodnika bez piłki.
Zgłoś
Cryo 2017-06-20, 16:32
Radbug napisał/a:

Łezka się w oku kręci. Przypominają się stare dobre czasy meczu otwarcia, o wszystko i o honor/pietruszkę/psi chuj. A nie teraz te Lewandowskie srowskie, nawet ponarzekać na kadrę już nie można w spokoju bo wyniki mają. Dobrze, ze chociaż młodzież nie zawiodła.

Poczekaj tylko, aż Lewandowski się rozchoruje i nie będzie mógł zagrać. Wszystko wróci do normy.
Zgłoś
Narutek 2017-06-20, 16:43
Byłem na meczu jako steward i kurde cud się stał ,że wyrównali
Zgłoś
zajac1190 2017-06-20, 16:46
moja babka co jest ślepa na jedno oko lepiej zagrywa. żal.pl

H.w.d.p.i.a
Zgłoś
ZatoX 2017-06-20, 17:20 4
Nie no tak widzę tego gifa, wbił się w niego spoko przeboleje, ale tego jak wypierdolił się po tym o własne nogi to juz za duze combo.
Zgłoś
maxximal 2017-06-20, 21:43
Oddajcie nam Pawła Janasa i Jacka Krzynówka !
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów