Imponujący poziom wymagań któremu sprostał by chyba człowiek w śpiączce ewentualnie sparaliżowany.Co prawda po co ktoś taki ma być sprawny jeśli tylko ma wypisywać mandaty...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Banda jebanych nierobów którzy zostali powołani po to żeby karać ewentualnie za nie posprzątanie po psie jak nasra na chodnik a tera obrośli w piórka i przeżerają siano gówno robiąc.Po cholerę oni są do dziś nie wiem może ktoś mi to wytłumaczy.prawie codziennie przechodzę koło takiej placówki i zastanawiam się czy przyjmują tam ludzi jedynie z jakimś inwalidztwem bo wyglądają trochę niedojebanie.Kolejne raczydło toczące nasz kraj .Ja pierdole.
Najlepsze jest to, że kobiety mają mniejsze wymagania. Już widzę tą sytuację jak goście pijący browara pod blokiem spierdalają, żeby mandatu nie dostać i biegną wolniej, bo "PRZECIEŻ KOBIETA ICH GONI".
@Jedrass, straż miejska powstała, bo wymagali tego amerykanie.
Moja dziewczyna miała jakiś czas temu praktyki w straży miejskiej ( tak, wiem jak to brzmi) i mówiła, że czasami siedzą tam wszyscy i myślą co napisać w jakimś raporcie miesięcznym to wymyślają rzeczy typu zamalowanie graffiti, usunięcie nielegalnego wysypiska i inne takie pierdoły i na papierze, zawsze mają , że coś tam robią... ale kogo oni chcą oszukać
Moja dziewczyna miała jakiś czas temu praktyki w straży miejskiej ( tak, wiem jak to brzmi) i mówiła, że czasami siedzą tam wszyscy i myślą co napisać w jakimś raporcie miesięcznym to wymyślają rzeczy typu zamalowanie graffiti, usunięcie nielegalnego wysypiska i inne takie pierdoły i na papierze, zawsze mają , że coś tam robią... ale kogo oni chcą oszukać
całkiem całkiem dupy tam są - podejrzewam że zdają tylko te "najlepsze"
Nie oszukujmy się, SM to po prostu kolejna fajna ciepła posadka dla krewnych i znajomych królika a niestety - jeżeli jesteś taką życiową ciapą, że rodzina musi ci załatwiac pracę, to "wymagania" w tej pracy muszą być dostosowane do ciap, nie dla twardzieli. A SM to w zasadzie posada biurowa, w moim dawnym mieście w SM pracują 64 osoby a w ciągu całego dnia spaceru (załatwiałem różne rzeczy na mieście) widziałem 2 razy patrol, na dodatek tych samych dwóch gości (pewnie nielubiani przez komendanta to szlifują krawężniki . Gdzie zniknęło te 60 chłopa? A najlepsze jest to, że 3/4 ludzi w mojej SM to albo wąsate, brzuchate Janusze które nie przebiegną nawet 50 metrów bez zadyszki albo pizdusiowate lale 1,60 wzrostu 45 kilo, które pokonałby w walce średnio rozgarnięty więzień obozu koncentracyjnego. Tacy ludzie mają nas chronić, mają nam pomagac? Po chuj są te wymagania sprawnościowe skoro po przyjęciu nikt ich nie spełnia i nikt nie wymaga żeby je powtarzać?
możesz wszystko
@bloodwar
Czasami się dziwie, że za każdym razem kiedy wstawiasz komentarz, chcę Ci się aż tyle pisać.
Czasami się dziwie, że za każdym razem kiedy wstawiasz komentarz, chcę Ci się aż tyle pisać.
Coś mi się wydaje że te 4 wakaty będą obsadzone mocno rodzinie ))
Kandydat: Tato przecież wiesz że matka mnie tu przysłała )
Coś mi się wydaje że te 4 wakaty będą obsadzone mocno rodzinie ))
23 na najwyższą oceną...po tym teście połowa z nas prawdopodobnie zdobędzie tam stanowisko kierownicze
Ja pierdole, na wuefie w liceum robi się bardziej wymagające rzeczy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów