Najnowszy Łotewski wynalazek dotarł w końcu do stolicy Wielkopolski, gdzie z kolei w bierki gra się frytkami, płaci ziemniaczanymi talarkami a z obierek robi zasłony na okna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jestem z pozka, aż mi się łezka w oku zakręciła gdy ułożył tego pyroka... coś pięknego.
A tobie się to z Podlasiem czasem nie pojebalo?
Niech teraz z mąki ziemniaczanej ułoży hehe
Albo rogala z bułki tartej!
Albo rogala z bułki tartej!
Mam rodzine w wlkp. Byłem u nich kilka razy w życiu i za każdym razem byłem zaskoczony co można wpierdalać z ziemniakami. Największe zdziwienie to gołabki z ziemniakami oraz pierogi. Pierogi w sensie nie nadziane ziemniakami tylko z jakims farszem a ziemniaki obok.
A Rubik to czasem nie był Węgrem? Albo Rumunem, ale chyba Węgrem. Skąd łotewski wynalazek?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów