Tak żem to ocenił.
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Znów jakiś zjeb-psychopata, dla lajków i wyświetleń, podstawił nieporadne zwierzątko na śmierć. Tak jak wczoraj filmik z królikiem z połamanymi girami i mangustami.
Tak żem to ocenił.
Jebać takich skurwysynów - do pieca. Zwierząt nie lubię. Natomiast zwyrodnialców jeszcze bardziej!
Jebać takich skurwysynów - do pieca. Zwierząt nie lubię. Natomiast zwyrodnialców jeszcze bardziej!
Czego węża nikt nie obwini? To on zaatakował bedniusią malusią bezbronniusią małpeczkę k***a ale nie k***a bo wężuś też nie winny biedniusi głodniusi k***a tylko małpeczke chciał zapierdlić i zeżreć sk***ysyn ale zdebilniałe eko cwe*e będą szukać problemu w producentach kamer k***a bo to nagrali i nikt nie zauważy że natura taka poprostu jest no k***a ludzie..
Dzwońcie po kartkę, gościu ma udar.
Czego węża nikt nie obwini? To on zaatakował bedniusią malusią bezbronniusią małpeczkę kurwa ale nie kurwa bo wężuś też nie winny biedniusi głodniusi kurwa tylko małpeczke chciał zapierdlić i zeżreć skurwysyn ale zdebilniałe eko cwele będą szukać problemu w producentach kamer kurwa bo to nagrali i nikt nie zauważy że natura taka poprostu jest no kurwa ludzie..
To trochę jak z aferą taśmową. Nikt się nie przypiedolił do nagranych polityków tylko od razu szukali gnoja, który ich nagrał
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Do dzisiaj mnie kurwica strzela, gdy widzę na Twitterze jakiś "słitaśny" filmik z "uroczym" zwierzaczkiem i pocieszną muzyczką, gdy się w kadrze pojawi kolorowa łapa nagrywającego lub też zweryfikuję miejsce nagrywania filmu na "azjatyckie".
Pisałem już nie raz i powtórzę po raz kolejny, Ludzie są sobie równy, rasy takoż, ale człowiek jest też nośnikiem cywilizacji, którą przesiąkł i która go ukształtowała w procesie socjalizacji. A cywilizacje już sobie nie są równe. U
nas przykładowo kobiety mają prawa wyborcze, nie chodzą w czarnym prześcieradle, nie sypia się z dziećmi, nie obcina wagin dziewczynkom i pomaga komuś, kto akurat zasłabł na ulicy. W innych cywilizacjach (a każda inna od zachodniej jest od niej gorsza) bywa z tym różnie.
, Najlepsze jest to, że takie filmiki tworzą głównie żółtki, ciapaki i czarni. Z tego całego, jakże zacnego grona, głównie Hindusi i mieszkańcy Azji Południowo-wschodniej. Wiem, bo z rok temu się sprawą zainteresowałem i zweryfikowałem pochodzenie kilku brudasów gnębiących zwierzęta dla lajków i hajsu z "jutjuba".
Do dzisiaj mnie kurwica strzela, gdy widzę na Twitterze jakiś "słitaśny" filmik z "uroczym" zwierzaczkiem i pocieszną muzyczką, gdy się w kadrze pojawi kolorowa łapa nagrywającego lub też zweryfikuję miejsce nagrywania filmu na "azjatyckie".
Pisałem już nie raz i powtórzę po raz kolejny, Ludzie są sobie równy, rasy takoż, ale człowiek jest też nośnikiem cywilizacji, którą przesiąkł i która go ukształtowała w procesie socjalizacji. A cywilizacje już sobie nie są równe. U
nas przykładowo kobiety mają prawa wyborcze, nie chodzą w czarnym prześcieradle, nie sypia się z dziećmi, nie obcina wagin dziewczynkom i pomaga komuś, kto akurat zasłabł na ulicy. W innych cywilizacjach (a każda inna od zachodniej jest od niej gorsza) bywa z tym różnie.
Te spierdoliny z 3 świata robią akcje z "ratowaniem żółwi" którym przyklejają do skorup jakieś śmieci, a potem przed kamerą "znajdują i pomagają" takiemu żółwiowi.
Chuj z tym, że słodkowodne żółwie znajdują w morzu. Są debile co im jeszcze donejty wysyłają.
Akcji z karmieniem nie ma co przeżywać bo w naturze niestety tak to działa. Człowiek też często może skończyć jako posiłek dla zwierząt, ale o takich rzeczach humaniści-europejczycy to nawet nie myślą
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów