Jakiś dziadziom, na którego mówią Kazio, postanowił poszpanować swoim Ferrari, co mu dobrze wyszło. Zgromadził iście szeroką publikę którą zagrzewał swoimi żartami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale ładnie kręci do odcięcia a nie jak inni pyrkną do 4 tyś i szczęśliwi
tem silnik od 1 minuty wygląda jak slendermen bez glowy
tak prawdziwe jak wyniki wyborów w Polsce...
Widzicie, 40 lat zapierdalania przy łopacie, na samej wodzie i chlebie ze smalcem.
Bez kobiety, dzieci, tylko grosik do grosika.
Da się, Da
A wy kurwa marudzicie że to ze tamto
Bez kobiety, dzieci, tylko grosik do grosika.
Da się, Da
A wy kurwa marudzicie że to ze tamto
ciekawe czy kiedyś mi się ten pierdolony film załaduje...
pakicito napisał/a:
ale ładnie kręci do odcięcia a nie jak inni pyrkną do 4 tyś i szczęśliwi
Jakby to było jego auto to by nie kręcił do odcięcia.
Już po tym pierwszym śmiechu wiedziałem, że polaczki
Naszprycowane elektroniką gówno bez brzmienia.
Koleś rozjebał całą konstrukcję ... .
O co tu kurwa chodzi pytam grzecznie?!?!?! Niech ktoś mi wyjaśni co to za człowiek i kim on jest dla tego auta.
O co tu kurwa chodzi pytam grzecznie?!?!?! Niech ktoś mi wyjaśni co to za człowiek i kim on jest dla tego auta.
@jawamen
"gała mocą" -moc gały?
"gała mocą" -moc gały?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów