i pomyśleć że za niedługo to będzie legalne a co 5 młodzieniec będzie tak wyglądał
Pierdolisz bzdury koleś. Jakoś nie widzę najebanych ludzi co krok.
i pomyśleć że za niedługo to będzie legalne a co 5 młodzieniec będzie tak wyglądał
To że jest nielegalne nie znaczy, że nie jest powszechnie dostępne. Czemu teraz nie wygląda tak co 5, 10, czy 50? Bo wbrew powszechnej opinii ludzie mają (mniej lub bardziej rozwinięte) mózgi.
Każdy, kto się tak zachowuje i zachodzi wobec tej osoby podejrzenie, że może być pod wpływem narkotyków powinien lądować na dołku. Tam trzeba by zrobić testy i jak faktycznie się okaże się, że ćpał, to od razu zamykać w pierdlu. Prawo jest od tego, żeby go przestrzegać. Ja bym zadzwonił na policję, gdybym takiego zobaczył.
I jak tu ktokolwiek ma być wolny, jak są tacy donosiciele jak ty.
Każdy, kto się tak zachowuje i zachodzi wobec tej osoby podejrzenie, że może być pod wpływem narkotyków powinien lądować na dołku. Tam trzeba by zrobić testy i jak faktycznie się okaże się, że ćpał, to od razu zamykać w pierdlu. Prawo jest od tego, żeby go przestrzegać. Ja bym zadzwonił na policję, gdybym takiego zobaczył.
Prawo mówi o zakazie posiadania, nie spożywania. Nawet gdybyś zadzwonił na policję, to co najwyżej dostarczyłbyś im beki. Poza tym, już bez przesady...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów