Palenie tytoniu niesie za sobą przykre konsekwencje- ciągle wydaję kasę i moje ubrania śmierdzą dymem. Ale wszystkie te wady przysłania jedna, wielka zaleta: szybciej umrę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak skoczysz pod pociąg, to też szybciej umrzesz, a do tego będzie materiał na Harda.
isitsaturday napisał/a:
Jak skoczysz pod pociąg, to też szybciej umrzesz, a do tego będzie materiał na Harda.
Skakanie pod pociąg to czyste skurwysyństwo. Maszynista będzie miał traumę do końca życia.Później to całe zamieszanie "gdzie noga? gdzie ręka?" i ludzie spóźnieni do roboty. Niech ustawi dobrze telefon i się po prostu powiesi albo strzeli w łeb.
kuooo napisał/a:
Skakanie pod pociąg to czyste skurwysyństwo. Maszynista będzie miał traumę do końca życia.
A skąd wiesz, że będzie miał traumę? Sadystów i socjopatów, nie takie rzeczy satysfakcjonują
ja bym miał wyjebane...
Śmierdzisz capie i tyle.
Raca fajek dla pana z dodatkową porcją polonu-210 i substancji smolistych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów