18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
McQurwa 2020-01-26, 3:25
lejce są w moich rękach, więc nieopierdalać się

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
saves 2020-01-26, 8:31 24
Korpoludki przed deadline.
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2020-01-26, 9:26 6
Uwielbiam takie pierdolenie o korpo przez ludzi którzy nawet przy korpo nie stali Wiadomo , że korpo korpo nie równe i w obrębie jednej firmy potrafią być tak zróżnicowane środowiska pracy , że czasami trudno to zrozumieć. Ale prawda jest taka , że nawet najgorsze korpo będzie lepsze od pracy u polskiego Janusza lub w urzędzie z współobywatelami cebulakami. Akurat ja pracuje w dużej globalnej firmie , zarabiam dwie średnie krajowe , mam służbowe auto i mega spokój bo pracuje tylko z excelem. Najlepsza robota jaką do tej pory miałem.

Ps. Srać mogę nawet 2h i nikt mi uwagi nie zwróci. Ciao polskie przegrywy!
Zgłoś
skoq1 2020-01-26, 9:45 4
#up HALO!!!!! Już ranek czas wstawać i przestać śnić o normalnym życiu czas oddać sprawozdanie dla johna czy tam polskiego jaśka cebulaka zanim gówno poleci ci z dupy przez sen tak jak wypadło ci z potwarzy w twojej wypowiedzi
Zgłoś
poligon6 2020-01-26, 9:46 2
Zesrał się jak typowy wieszany pies.

Pies jak człowiek kiedy się go wiesza to się defekuje.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2020-01-26, 10:03 2
skoq1 napisał/a:

#up HALO!!!!! Już ranek czas wstawać i przestać śnić o normalnym życiu czas oddać sprawozdanie dla johna czy tam polskiego jaśka cebulaka zanim gówno poleci ci z dupy przez sen tak jak wypadło ci z potwarzy w twojej wypowiedzi

Już spokojnie cebulaczku bo ci minie cała przerwa w biedronce.
Zgłoś
wojtas09999 2020-01-26, 11:54 1
Mnie to rozbawilo lap piwo
Zgłoś
T................y 2020-01-26, 11:55 1
klos79 napisał/a:

Praca jak w korpo

Takie porównania, to tylko od nieudaczników, którzy się do żadnej solidnej korporacji nie dostali, a szczytem ich wyobraźni jest "corpo KFC"
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-01-26, 12:08 1
Jak człowiek przerobi kilka lat w korpo, to staje się takim samym gównem jak ta korporacja. Dumny mężczyzna wolałby przymiarać głodem niż stawiać się na równi z korposzczurami.
Zgłoś
Byku35 2020-01-26, 12:43
hehe to jak w tenneco
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2020-01-26, 14:46 2
DzidaZawodnik napisał/a:

Jak człowiek przerobi kilka lat w korpo, to staje się takim samym gównem jak ta korporacja. Dumny mężczyzna wolałby przymiarać głodem niż stawiać się na równi z korposzczurami.

Idąc tym tokiem myślenia jak człowiek przerobi kilka lat u janusza to staje sie takim samym januszem. Prawdziwy mężczyzna wolałby przymierać głodem niż stawiać na równi z januszami.
Zgłoś
klos79 2020-01-26, 16:48 3
Touch_Of_Madness napisał/a:

Uwielbiam takie pierdolenie o korpo przez ludzi którzy nawet przy korpo nie stali Wiadomo , że korpo korpo nie równe i w obrębie jednej firmy potrafią być tak zróżnicowane środowiska pracy , że czasami trudno to zrozumieć. Ale prawda jest taka , że nawet najgorsze korpo będzie lepsze od pracy u polskiego Janusza lub w urzędzie z współobywatelami cebulakami. Akurat ja pracuje w dużej globalnej firmie , zarabiam dwie średnie krajowe , mam służbowe auto i mega spokój bo pracuje tylko z excelem. Najlepsza robota jaką do tej pory miałem.
Ps. Srać mogę nawet 2h i nikt mi uwagi nie zwróci. Ciao polskie przegrywy!

Chuja wiesz, w nogach śpisz... Może jeszcze jesteś vege i skończyłeś prawo??? Ja pierdolę, skąd się takie złamy biorą...
Zgłoś
Karboksylator 2020-01-26, 17:56
pewnie psy miały przekroczony dedline

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2020-01-27, 17:59
klos79 napisał/a:

Chuja wiesz, w nogach śpisz... Może jeszcze jesteś vege i skończyłeś prawo??? Ja pierdolę, skąd się takie złamy biorą...

Burek cicho tam. Wracaj do zmywania podłogi u ahmeda w kiblu i daj normalnie żyć ludziom.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów