Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ps. Srać mogę nawet 2h i nikt mi uwagi nie zwróci. Ciao polskie przegrywy!
#up HALO!!!!! Już ranek czas wstawać i przestać śnić o normalnym życiu czas oddać sprawozdanie dla johna czy tam polskiego jaśka cebulaka zanim gówno poleci ci z dupy przez sen tak jak wypadło ci z potwarzy w twojej wypowiedzi
Już spokojnie cebulaczku bo ci minie cała przerwa w biedronce.
Praca jak w korpo
Takie porównania, to tylko od nieudaczników, którzy się do żadnej solidnej korporacji nie dostali, a szczytem ich wyobraźni jest "corpo KFC"
Jak człowiek przerobi kilka lat w korpo, to staje się takim samym gównem jak ta korporacja. Dumny mężczyzna wolałby przymiarać głodem niż stawiać się na równi z korposzczurami.
Idąc tym tokiem myślenia jak człowiek przerobi kilka lat u janusza to staje sie takim samym januszem. Prawdziwy mężczyzna wolałby przymierać głodem niż stawiać na równi z januszami.
Uwielbiam takie pierdolenie o korpo przez ludzi którzy nawet przy korpo nie stali Wiadomo , że korpo korpo nie równe i w obrębie jednej firmy potrafią być tak zróżnicowane środowiska pracy , że czasami trudno to zrozumieć. Ale prawda jest taka , że nawet najgorsze korpo będzie lepsze od pracy u polskiego Janusza lub w urzędzie z współobywatelami cebulakami. Akurat ja pracuje w dużej globalnej firmie , zarabiam dwie średnie krajowe , mam służbowe auto i mega spokój bo pracuje tylko z excelem. Najlepsza robota jaką do tej pory miałem.
Ps. Srać mogę nawet 2h i nikt mi uwagi nie zwróci. Ciao polskie przegrywy!
Chuja wiesz, w nogach śpisz... Może jeszcze jesteś vege i skończyłeś prawo??? Ja pierdolę, skąd się takie złamy biorą...
Chuja wiesz, w nogach śpisz... Może jeszcze jesteś vege i skończyłeś prawo??? Ja pierdolę, skąd się takie złamy biorą...
Burek cicho tam. Wracaj do zmywania podłogi u ahmeda w kiblu i daj normalnie żyć ludziom.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów