We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Ps. Srać mogę nawet 2h i nikt mi uwagi nie zwróci. Ciao polskie przegrywy!
Pies jak człowiek kiedy się go wiesza to się defekuje.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.#up HALO!!!!! Już ranek czas wstawać i przestać śnić o normalnym życiu czas oddać sprawozdanie dla johna czy tam polskiego jaśka cebulaka zanim gówno poleci ci z dupy przez sen tak jak wypadło ci z potwarzy w twojej wypowiedzi
Już spokojnie cebulaczku bo ci minie cała przerwa w biedronce.
Praca jak w korpo
Takie porównania, to tylko od nieudaczników, którzy się do żadnej solidnej korporacji nie dostali, a szczytem ich wyobraźni jest "corpo KFC"
Jak człowiek przerobi kilka lat w korpo, to staje się takim samym gównem jak ta korporacja. Dumny mężczyzna wolałby przymiarać głodem niż stawiać się na równi z korposzczurami.
Idąc tym tokiem myślenia jak człowiek przerobi kilka lat u janusza to staje sie takim samym januszem. Prawdziwy mężczyzna wolałby przymierać głodem niż stawiać na równi z januszami.
Uwielbiam takie pierdolenie o korpo przez ludzi którzy nawet przy korpo nie stali Wiadomo , że korpo korpo nie równe i w obrębie jednej firmy potrafią być tak zróżnicowane środowiska pracy , że czasami trudno to zrozumieć. Ale prawda jest taka , że nawet najgorsze korpo będzie lepsze od pracy u polskiego Janusza lub w urzędzie z współobywatelami cebulakami. Akurat ja pracuje w dużej globalnej firmie , zarabiam dwie średnie krajowe , mam służbowe auto i mega spokój bo pracuje tylko z excelem. Najlepsza robota jaką do tej pory miałem.
Ps. Srać mogę nawet 2h i nikt mi uwagi nie zwróci. Ciao polskie przegrywy!
Chuja wiesz, w nogach śpisz... Może jeszcze jesteś vege i skończyłeś prawo??? Ja pierdolę, skąd się takie złamy biorą...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów