Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:35
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:23
🔥 Strażniczka Teksasu - teraz popularne
🔥 Przycinanie żywopłotu - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
x................s 2014-02-07, 8:29
Birkut napisał/a:

@proncislaw

Uspokój maciczkę proszę. To raz.

Dwa.
Rodzice mogli Ci kupić nawet statek kosmiczny. Sram na to rzadkim kałem bo rodzice Ci go kupili.
Trzy.
Najlepszych lat mojego życia nie spędziłem w robocie. Spędziłem je poszeżając swoje horyzonty, szersze niż knajpa i dyskoteka. Zwiedziłem kawał Polski i świata, z zajebistymi ludźmi. Pijąc piwko i inne zacne trunki w miejscach i okoliczościach, których zapewne nigdy nie doświadczysz.
Cztery.
Na auto za 12 tyś. "jebałem" (z całą przyjemnością, że uczę się czegoś nowego), półtora miesiąca. Boli dupka?
Pięć.
Nie miałem w swoim życiu pracy w której muszę błagać o urlop. Ile chciałem to dostawłem. Bez słowa.
Sześć.
Zazdrość? Mam zazdrościć Ci, że nigdy nie pracowałeś? Chwalisz się czy żalisz? Bo jedyne czego mogę innym "zazdrościć" (w pozytywnym znaczeniu tego słowa) to np. to, że byli w Tybecie, Mongolii, że zdobyli Elbrus, Mont Blanc, że jechali koleją transsyberyjską, że żeglowali po oceanach i że widzieli rzeczy, które i być może ja kiedyś zobaczę.

Więc snobku zamilcz, bo chyba nikomu tu nie zaimponujesz swoim "nie chcemy wiedzieć jakim autem bo i tak byśmy nie uwierzyli autem".

Pamiętaj o pukcie pierwszym, uspokój maciczkę.

Nie wiem jak u Ciebie ale rodzice są od tego, żeby zapewnić dziecku jak najlepszy start. To, że u ciebie hulała bida i sobie sam musiałeś poradzić to "Sram na to rzadkim kałem". Mam dziecko i robie wszystko, żeby miało jak najwięcej jak dorośnie i żeby później dzieci mojej córki miały jeszcze wiecej bo córka, ominie proces "zapierdalania za 5pln".

pierdolenie typu "hard knocks life" mnie śmieszy
Zgłoś
G................a 2014-02-07, 9:39 1
@Birkut, dostałeś piwo, bo prawde rzeczesz ale są wyjątki takie jak np. Ja.

Ja studiuję teraz, do roboty nie chodzę hajs ciągnę od rodziców. Wg. Twojej definicji jestem pizdą bo tak robię, ale jest mały problem, natomiast moje studia nie pozwalają na to aby pracować, muszę zapierdalać z nauką niemal codziennie, żadna praca oprócz skręcania długopisów nie daje aż takiej frywolnej możliwości dobierania grafiku pracy. Sam jak miałem 14 lat to pracowałem całe wakacje na budowie za 6zł/h i uzbierałem z tego sporo kasy, pracowałem też non stop do początku studiów z mniejszymi przerwami w liceum. Teraz ni chuj nie da rady i dopiero jak skończę te jebane studia i zdam certyfikacje to mogę aplikować na jakiś staż. Btw. Dałem wcześniej rodzicom wybór co wolą (bo mnie było obojętne), albo studiuję zaocznie i zapierdalam w robocie na swoje utrzymanie, albo dają mi hajs przez 3 lata i studiuję dziennie. Zasugerowali dzienne studia więc myślę że jest to fair.
Zgłoś
M................C 2014-02-07, 18:54
Wcale bym się niz dziwił gdyby ta cebula do nas zza zachodniej granicy przyjechała. Kumpel jeżdzi na chłodni załadował w Niemczech cebule przywiózł do Polski za tydzien ta sama cebule ale obraną ładował znowu na niemcy.
Zgłoś
Barejski 2014-02-08, 20:57
MeMyselfAndI napisał/a:

@birkut

Tato... od 13 roku życia uczyłem się grafiki komputerowej. Zamiast chodzić do szkoły, siedziałem przed programami jak Photoshop 4.0 albo Lightwave 5.0. A w wieku 18 lat pracowałem już jako grafik dla firmy farmaceutycznej. przez ostatnie dziesięć lat mojego życia pozostałem w mojej branży z krótkimi przerwami na pomyłki w Irlandii i UK. Dzisiaj znowu jestem w Polsce, pracuje w firmie odzieżowej. Na umowie mam 7000zł brutto + umowę lojalnościową. Moje miesięczne dochody w tej firmie sięgają 6000-7000zł na ręke.

Oprócz tego, od długich kilku lat jestem programistą java, c++, c#, php. Pracuję jako freelancer bo to lubię. Piszę różne bzdury, plus hacki i boty do gier na których da się zarobić, z czego wyciągam kolejne 1000-3000zł miesięcznie.

Jednej i drugiej "rzeczy" nauczyłem się sam, w domu. Dwa lata temu kupiłem działke i zbudowałem dom za ~500.000zł (słownie: pięćset-kurwa-tysięcy złotych).

Nie mów mi proszę, że pierdolę tu jakieś bzdury. Życie jest piękne, świat jest prawie piękny. Trzeba tylko chcieć.

Nigdy nie dostałem 500zł od rodziców, nie pracowałem za 5zł na godzinę.

a Twoja żona co najmniej 9/10, macie dwójkę dzieci, codziennie odwozisz je po pracy na zajęcia pozalekcyjne i w dodatku masz czas na pisanie na Sadisticu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem