Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:47
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
B................t 2014-02-06, 19:40 4
proncislaw napisał/a:

Ta gorycz jaka od ciebie bije spowodowana jest chyba zazdrością?
Jako nastolatek i nawet student nigdy nie narzekałem na brak kasy, rodzice zawsze chętnie sami z siebie dawali, powiedz mi dlaczego miałem nie brać?
Ty we wakacje zapierdalałeś na budowie, ja leżałem na plaży, taka niesprawiedliwość była jest i będzie. też miałem iść jebać na budowie? powiedz mi po co?
Rozumiem... miałoby to mnie nauczyć pokory (do kasy, ciężkiej pracy itp.)
miałem dwóch kolegów, którzy tez byli ambitni, szkoła, ciężka praca, chcieli do czegoś w życiu dojść, samemu sobie na to zapracować i wiesz co? obaj od kilka lat leżą na cmentarzu, jeden 22 lata i białaczka, drugi 27 i rak skóry...
Jeśli jest możliwość trzeba korzystać z życia.

No właśnie, nauczyłoby Cię to pokory do ciężkiej pracy i szacunku do pieniędzy.

Masz jakieś dziwne podejście do pracy. Dla mnie to przyjemność pracować ciężko. I dzięki temu nie musiałem brać pieniędzy od mamy i wyobraź sobie, że też leżałem na plaży, chodziłem po górach, zwiedzałem Skandynawię, Kanadę, Kubę, wszystko dzięki pracy. W wieku 20 lat mogłem zobie pozwolić na samochód za 12 tysięcy i ani grosza nikt mi nie dokładał. Teraz nikt mi nie dokłada do mojego wesela. Jestem samowystarczalny i dumny, że wszystko to osiągnąłem dzięki ciężkiej pracy.

I traktuję moje ciało jak maszynę i hartuje je i nie pozwalam żeby zardzewiało. Ma być sprawne i silne żeby poradzić sobie w każdej sytuacji.

A Ty dalej sobie leż na plaży, i opalaj swoje wiotkie kończyny i bądź dumny, że bierzesz kasę od rodziców. Ja wolę dawać.

Jeśli twoi koledzy kopnęli w kalendarz, to przykro, byli za słabi (selekcja naturalna). I żyj dalej w strachu, że coś Ci się stanie i że będzie bolało. Ból wzmacnia. Ale co lebiega może o tym wiedzieć.

Także załóż ciaśniejsze rurki, najeb na głowę więcej żelu i będzie Cię to trzymało w "formie". I podziękuj rodzicom, że utrzymują Cię przy życiu.
Zgłoś
x................s 2014-02-06, 20:05 1
Birkut napisał/a:

Widzisz, ale zarobiłeś coś i miałeś jakiś grosz przy dupie. A dzieciaki w tych czasach jak jebane wiecznie nienażarte pisklaki i tylko wyciągają gęby żeby rodzice coś dali, i tak do końca studiów niektórzy, albo jeszcze dłużej. Nigdy pracą nie skalani, bo po co, mama da na rurki i fryzjera żeby wyglądać jak pedał.

Miałem 12 lat jak pierwsze pieniądze na budowie zarobiłem, a i w ciągu roku szkolnego się coś na weekend złapało i kilka groszy wpadło, wszystko się robiło żeby od mamy nie szarpać i żeby w domu było lepiej.

pewnie jesteś za wyższym podatkiem dla "bogatych" ?
Zgłoś
MeMyselfAndI 2014-02-06, 20:05
@proncislaw
pierdolisz mi tu jakieś śmieci.

@Birkut
jebać go.

zapierdalanie za 5zł/h wcale nie uczy szacunku, a frustracji.
uczenie się czegoś na własną rękę po 10h na dobę nauczy Cie o wiele więcej. A jeszcze więcej nauczą Cie korzyści płynące z tego, że w wyniku swojej ciężkiej pracy/nauki - jesteś lepszy od innych.
Zgłoś
B................t 2014-02-06, 20:13
MeMyselfAndI napisał/a:

@proncislaw
pierdolisz mi tu jakieś śmieci.

@Birkut
jebać go.

zapierdalanie za 5zł/h wcale nie uczy szacunku, a frustracji.
uczenie się czegoś na własną rękę po 10h na dobę nauczy Cie o wiele więcej. A jeszcze więcej nauczą Cie korzyści płynące z tego, że w wyniku swojej ciężkiej pracy/nauki - jesteś lepszy od innych.

Widzę, że naoglądałeś się na youtube jakichś filików o sukcesie w życiu i o samorealizacji.

Teraz sobie pomyśl, że najlepiej uczysz się przez doświadczanie, i siedzenie 10 godzin dziennie przed komputerem pójdzie się jebać przy pierwszej lepszej przeszkodzie. Tak weryfikuje nas życie. Więc dorośnij i schowaj te swoje sekciarskie "nauki" do kieszeni.

No chyba, że już masz się czym pochwalić dzięki siedzeniu przed komputerem 10 godzin dziennie przy Sadisticu, albo "ucząc się" życia.[/u]
Zgłoś
Tafeuszek 2014-02-06, 20:28 1
@ Birkut

I masz rację chłopie i nie zarazem. Bo widzisz, ja również miałem solidną sytuację w domu, nigdy kasy nie brakowało i generalnie miałem to co chciałem. Nie widziałem w tym nic złego bo przecież uczyłem się dobrze, zdałem maturę i poszedłem na dobre studia. Dalej starzy na mnie łożą na tych studiach, ale dalej nie widzę w tym nic złego. Z drugiej strony rozumiem Ciebie doskonale, jak ciężką pracą można dojść do czegoś i być dumny z tej samodzielności. Będąc jeszcze w liceum, chodziłem w wakacje dorabiać w magazynie, rzucając worki na akord (po parę godzin w ciągu dnia). Chuj w to, że nie musiałem tego robić, ale przez to poznałem co to jest fizyczna praca. Wbrew pozorom człowiek, zajebiście się czuję po takim dniu jebania, endorfiny aż buzują. Dlatego brzydzę się jak widzę typa z rączkami pizdeczki co nigdy w życiu nie pracował. Wartość pieniądza trzeba znać z dwóch stron.
Zgłoś
MeMyselfAndI 2014-02-06, 20:30 3
@birkut

Tato... od 13 roku życia uczyłem się grafiki komputerowej. Zamiast chodzić do szkoły, siedziałem przed programami jak Photoshop 4.0 albo Lightwave 5.0. A w wieku 18 lat pracowałem już jako grafik dla firmy farmaceutycznej. przez ostatnie dziesięć lat mojego życia pozostałem w mojej branży z krótkimi przerwami na pomyłki w Irlandii i UK. Dzisiaj znowu jestem w Polsce, pracuje w firmie odzieżowej. Na umowie mam 7000zł brutto + umowę lojalnościową. Moje miesięczne dochody w tej firmie sięgają 6000-7000zł na ręke.

Oprócz tego, od długich kilku lat jestem programistą java, c++, c#, php. Pracuję jako freelancer bo to lubię. Piszę różne bzdury, plus hacki i boty do gier na których da się zarobić, z czego wyciągam kolejne 1000-3000zł miesięcznie.

Jednej i drugiej "rzeczy" nauczyłem się sam, w domu. Dwa lata temu kupiłem działke i zbudowałem dom za ~500.000zł (słownie: pięćset-kurwa-tysięcy złotych).

Nie mów mi proszę, że pierdolę tu jakieś bzdury. Życie jest piękne, świat jest prawie piękny. Trzeba tylko chcieć.

Nigdy nie dostałem 500zł od rodziców, nie pracowałem za 5zł na godzinę.
Zgłoś
B................t 2014-02-06, 21:04 1
@MeMyselfAndI

Gratuluję sukcesu! Szczerze gratuluję.

Też się przymierzam do kupna albo budowy domu za paręset-kurwa-tysięcy złotych.

I cieszę się, że robisz to co lubisz. Chciałem być żołnierzem i około 8 lat się przygotowywałem do tej roli. Niestety MON lekko mnie oszukał, a nie mogłem pozostać zawieszony w próżni więc wybrałem alternatywę i zarabiam od 9 do 15-kurwa-tysięcy, zwiedzając przy tym kawałek świata.

Pozdrawiam, z wyrazami szacunku za rozmowę na poziomie
Zgłoś
MrTijomono 2014-02-06, 21:47
Ja za gówniarza z kończącym się latem co roku zapierdalałem na wykopki, jak się robiło a nie opierdalało wychodziło nawet 10-12 zeta za godzinkę, to były kurwa czasy Ale w końcu zakupili maszynę co za ludzi pyry przebierała i się skończyło kurwa rumakowanie...
Zgłoś
Plecionkarz 2014-02-06, 21:54 1
No i dorwało się nowe pokolenie zgredów narzekających na "dzisiejszą młodzież" do głosu. Kiedyś wkurwiało takie gadanie staruchów o tym jak to było świetnie kiedyś a jak jest chujowo teraz. Teraz okazuje się, że to w pewnym wieku aktywuje się u niektórych malkontenctwo i komentowanie rzeczy o których za wiele się nie wie. Dzieciaki dalej biegają po podwórku, dorabiają w pracach sezonowych, odpierdalają niezapomniane akcje i łamią kości. Ale jak zgred siedzący przed komputerem zauważy aktywność dzieci w internecie to już swoje wie i będzie gadać.
Zgłoś
Mom and Death 2014-02-06, 21:57
Stwórzcie sobie temat "pochwal się swoim życiem w internecie" i idźcie tam pisać o swoich osiągnięciach bo mnie chuj wasze życie interesuje.
Zgłoś
B................t 2014-02-06, 22:02 1
Mom and Death napisał/a:

Stwórzcie sobie temat "pochwal się swoim życiem w internecie" i idźcie tam pisać o swoich osiągnięciach bo mnie chuj wasze życie interesuje.

A mnie chuj interesuje co Cię chuj interesuje.

Czytać nie musisz, wiesz gdzie są drzwi.
Zgłoś
MeMyselfAndI 2014-02-06, 22:07 1
Birkut napisał/a:

A mnie chuj interesuje co Cię chuj interesuje.

Czytać nie musisz, wiesz gdzie są drzwi.

Raczej.
Zgłoś
orzech1991 2014-02-07, 2:24
Ja tez przeczytalem wasze historie i boli mnie ze nigdy nie bylem wystarczajaco zdolny czy pracowity zeby zaczac cos swojego, cos, co daloby mi jakis grosz czy doswiadczenie, nigdy tez nie pracowalem mimo ze w domu nie przelewa sie jakos specjalnie, bylem 4-tym z dzieci, najmlodszym teraz w wieku inzynierskim z rokiem w plecy za hajs rodzicow z emerytur. Faktycznie, chujowo mi z tym ale nie moge sie wyrwac ze swojej stagnacji, jestem zbyt leniwy albo malo zdolny. Widze dookola jak ludzie realizuje swoje pasje, pracuja, odciazaja rodzicow a ja kurwa ciagle czekam az ktos cos za mnie zrobi. jesli pracowac tak - ale nadal nie napisalem CV, pracy szukalem? - tak, ale bylo to pare sklepow w ktorych albo potrzebne bylo CV albo doswiadczenie, szukalem przez kolegów? tak, ale nigdy nie wypalalo nawet jak mialo. Kurwa chcialem ale widocznie za malo. A po tej jebanej biotechnologii pewnie skoncze w jakims laboratorium (jak dobrze pojdzie heh) i bede przekladał probówki i papierki za 2000-2500zł miesiecznie - to jest optymistyczna wersja... Chujowo tak sobie w pewnym momencie stwierdzic, ze jest juz za późno na pewne rzeczy. Kurwa w dalszym ciagu moge to zmienic a na sile ciagle sie usprawiedliwiam i zale przed sobą. Pierdole, biore sie za siebie.
Zgłoś
proncislaw 2014-02-07, 2:34
Birkut napisał/a:

No właśnie, nauczyłoby Cię to pokory do ciężkiej pracy i szacunku do pieniędzy.

Masz jakieś dziwne podejście do pracy. Dla mnie to przyjemność pracować ciężko. I dzięki temu nie musiałem brać pieniędzy od mamy i wyobraź sobie, że też leżałem na plaży, chodziłem po górach, zwiedzałem Skandynawię, Kanadę, Kubę, wszystko dzięki pracy. W wieku 20 lat mogłem zobie pozwolić na samochód za 12 tysięcy i ani grosza nikt mi nie dokładał. Teraz nikt mi nie dokłada do mojego wesela. Jestem samowystarczalny i dumny, że wszystko to osiągnąłem dzięki ciężkiej pracy.

no kurwa....
zdobyłem prawko w wieku 17 lat, kilka dni później rodzice kupili mi auto (nawet nie pisze jakie bo i tak byś nie uwierzył), i...? ja pierdolę.... zamiast w piątek wyjść po szkole napić się piwka, spędzić najlepsze lata życia (w knajpie na imprezowaniu) ty wolałeś jebać na ... auto za 12 tyś? już nie wnikam co za wrak sobie kupiłaś....
leżałeś na plaży powiadasz?
to ile dostałeś tego urlopu od majstra? tydzień? dwa?
doceniam to co dostałem od życia! że nie musiałem pracować fizycznie itd. więc odpierdol się ode mnie,
tym bardziej przekonuje mnie to co piszesz, że po prostu... zazdrościsz!

...
I traktuję moje ciało jak maszynę i hartuje je i nie pozwalam żeby zardzewiało. Ma być sprawne i silne żeby poradzić sobie w każdej sytuacji.
....
choroba nie wybiera, możesz sobie ćwiczyć, zdrowo się odżywiać itp itd. , masz zdechnąć to żadne cuda nie pomogą naiwniaku...

A Ty dalej sobie leż na plaży, i opalaj swoje wiotkie kończyny i bądź dumny, że bierzesz kasę od rodziców. Ja wolę dawać.
.............

przy 182 cm wzrostu mam 98 kg i do grubasa raczej mi daleko, ciekawe czy ważysz więcej? brałem! kurwa czytaj burasie ze zrozumieniem!, ech...
............

Jeśli twoi koledzy kopnęli w kalendarz, to przykro, byli za słabi (selekcja naturalna). I żyj dalej w strachu, że coś Ci się stanie i że będzie bolało. Ból wzmacnia. Ale co lebiega może o tym wiedzieć.
........
właściwie po tym już nie chce mi się dyskutować z takim prostakiem....
Zgłoś
B................t 2014-02-07, 3:12
@proncislaw

Uspokój maciczkę proszę. To raz.

Dwa.
Rodzice mogli Ci kupić nawet statek kosmiczny. Sram na to rzadkim kałem bo rodzice Ci go kupili.
Trzy.
Najlepszych lat mojego życia nie spędziłem w robocie. Spędziłem je poszeżając swoje horyzonty, szersze niż knajpa i dyskoteka. Zwiedziłem kawał Polski i świata, z zajebistymi ludźmi. Pijąc piwko i inne zacne trunki w miejscach i okoliczościach, których zapewne nigdy nie doświadczysz.
Cztery.
Na auto za 12 tyś. "jebałem" (z całą przyjemnością, że uczę się czegoś nowego), półtora miesiąca. Boli dupka?
Pięć.
Nie miałem w swoim życiu pracy w której muszę błagać o urlop. Ile chciałem to dostawłem. Bez słowa.
Sześć.
Zazdrość? Mam zazdrościć Ci, że nigdy nie pracowałeś? Chwalisz się czy żalisz? Bo jedyne czego mogę innym "zazdrościć" (w pozytywnym znaczeniu tego słowa) to np. to, że byli w Tybecie, Mongolii, że zdobyli Elbrus, Mont Blanc, że jechali koleją transsyberyjską, że żeglowali po oceanach i że widzieli rzeczy, które i być może ja kiedyś zobaczę.

Więc snobku zamilcz, bo chyba nikomu tu nie zaimponujesz swoim "nie chcemy wiedzieć jakim autem bo i tak byśmy nie uwierzyli autem".

Pamiętaj o pukcie pierwszym, uspokój maciczkę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem