Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:35
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:23
🔥 Strażniczka Teksasu - teraz popularne
🔥 Przycinanie żywopłotu - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
IOI 2014-02-06, 11:16 3
@Birkut - zgadzam sie z Toba, mnie kurwiaja harcerze w markecie z puszkami, ja w ich wieku zapierdalalem fizycznie zeby miec na wakacje, a nie zebralem w sklepie.
Zgłoś
rigsuit 2014-02-06, 11:31
Szukam właśnie pracy, ale trochę za daleko tam ;D
Zgłoś
RockyWood 2014-02-06, 13:32
hahahah spotkanie rekrutacyjne na stanowisko obieracza cebuli
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2014-02-06, 14:57 2
moze 25 gr to za mało ale wiecie wynagrodzenie odzwierciedla pracę jak wkładasz i wkładałeś żeby tam sie znalezc. Lekarz jest drogi bo aby zstac lekarzem musial wydac tyle co kosztuje mieszkanie, grafik aby zostac grafikiem musial zapierdalac min 5 lat przy kompie aby miec jakis poziom i mozg pelen pomyslow...a tu mamy tylko obieranie cebuli, zadego wykztałcenia itp. wiec wiecie...argumenty typu że to polska i bieda a nie wynagrodzenie to możecie o kant dupy roztrzaskać. W ogóle to są maszyny(chyba) do obierania cebuli
Zgłoś
Hubert-garrett 2014-02-06, 18:29
NieWiemZeWiem napisał/a:

wiec wiecie...argumenty typu że to polska i bieda a nie wynagrodzenie to możecie o kant dupy roztrzaskać.

Dokładnie jesli człowiek chce zarobić to zarobi ,przykład przyjeżdżają do nas do pracy ukraińcy i jesli chca na prawde zarobic to nie ma problemu aby wyciagneli ok 200 zl dniowki,a Polak ? co z tego ze zarobil by wiecej , po prostu nie chgce mu sie robic woli wino wypic albo poleżeć(oczywiscie nie mowie o wszystkich) Takie sa realia
Zgłoś
Matuus 2014-02-06, 18:45
Nie myślcie sobie, że zawsze będzie te 25g/kg. Przy wprawie lub po określonym czasie stawki zmniejszają.
Zgłoś
kutafon 2014-02-06, 18:48
10 ton obranej cebuli to 2500 PLN wiec jak by dalo rade obrać to w miesiac po 8h dziennie to nie aż tak źle
Zgłoś
Tomaszov 2014-02-06, 18:49 5
IOI, jeśli taki harcerzyna w markecie stoi by pakować klientom zakupy przy kasie to czemu nazywasz to żebractwem? Inaczej jeśli tylko stoi przy kasie i szczerzy zęby. Ja tam wrzucam takim dzieciakom, tyle ile uważam za słuszne (po to jest pucha) - zwłaszcza, że przy dużych zakupach mam wsio ładnie popakowane, bo się dzieciaki starają.
Zgłoś
kutafon 2014-02-06, 18:50
trzeba by 40kg na godzine szarpac
Zgłoś
m................s 2014-02-06, 18:57
orzeczenie o niepelnosprawnosci jest (wszyscy bez rak i nog moga startowac), tylko o dziwo brakuje jeszcze zeby oprocz CV trzasnac list motywacyjny zachwalajacy wlasne cechy i zapewniajacy o checi podjecia pracy marzen - obierania cebuli
Zgłoś
Plecionkarz 2014-02-06, 19:01
kilogram cebuli kosztuje 2-3 złote a ktoś się spodziewa, że za zwykłe obieranie dostanie 100% wartości towaru. A praca jak praca, parę cebul się obierze i wymyśli się patent na robienie tego szybko i sprawnie.
Zgłoś
primas 2014-02-06, 19:03
za dzien roboczy w 4 osoby obieralismy 700-900 kg . I 25 gr za obieranie to wcale nie tak malo... niektórzy małolatów zatrudniają do obierania po 10 gr.
Zgłoś
proncislaw 2014-02-06, 19:13 1
Birkut napisał/a:

Widzisz, ale zarobiłeś coś i miałeś jakiś grosz przy dupie. A dzieciaki w tych czasach jak jebane wiecznie nienażarte pisklaki i tylko wyciągają gęby żeby rodzice coś dali, i tak do końca studiów niektórzy, albo jeszcze dłużej. Nigdy pracą nie skalani, bo po co, mama da na rurki i fryzjera żeby wyglądać jak pedał.

Miałem 12 lat jak pierwsze pieniądze na budowie zarobiłem, a i w ciągu roku szkolnego się coś na weekend złapało i kilka groszy wpadło, wszystko się robiło żeby od mamy nie szarpać i żeby w domu było lepiej.

Ta gorycz jaka od ciebie bije spowodowana jest chyba zazdrością?
Jako nastolatek i nawet student nigdy nie narzekałem na brak kasy, rodzice zawsze chętnie sami z siebie dawali, powiedz mi dlaczego miałem nie brać?
Ty we wakacje zapierdalałeś na budowie, ja leżałem na plaży, taka niesprawiedliwość była jest i będzie. też miałem iść jebać na budowie? powiedz mi po co?
Rozumiem... miałoby to mnie nauczyć pokory (do kasy, ciężkiej pracy itp.)
miałem dwóch kolegów, którzy tez byli ambitni, szkoła, ciężka praca, chcieli do czegoś w życiu dojść, samemu sobie na to zapracować i wiesz co? obaj od kilka lat leżą na cmentarzu, jeden 22 lata i białaczka, drugi 27 i rak skóry...
Jeśli jest możliwość trzeba korzystać z życia.
Zgłoś
H................q 2014-02-06, 19:27
robota to gupota picie to jest życie
Zgłoś
MeMyselfAndI 2014-02-06, 19:33
ja was kurwa proszę...

nie widzę najmniejszego sensu jebać, szczególnie jako dzieciak, za jakieś żydowskie wynagrodzenie.

zamiast tych 3zł na godzinę, lepiej usiąść przed kompem i zacząć się uczyć czegoś, co może stać się Waszą pasją, a w przyszłości przyniesie Wam zajebiste korzyści.

pracując za karę można zarobić maks 2000zł, pracując w tym co lubisz robić zarobisz min 6000zł )
nie ma lepszych pracowników od tych, którzy lubią to co robią i nie ma gorszych od tych co jebią za 5zł za karę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem