Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:49
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
saves 2014-02-05, 21:44 9
Tu przynajmniej płacą. Ja w wojsku obierałem za darmo, bo kasa za pracę całej kompanii poszła nie wiadomo na co. A miał być magnetowid...
Zgłoś
b................y 2014-02-05, 21:56
25 gr za kg? tak się zastanawiam ile kg się obiera w 1h. i czy stawka przekracza 2zł??
Zgłoś
hennesi 2014-02-05, 22:10 15
@up, no żeby nie obrać 8kg cebuli w godzine to trzeba byc niezłym lewarem, na miejscu takiego staralbym sie o orzeczenie o niepełnosprawności.
Zgłoś
S................n 2014-02-05, 22:31
Pozamiatane. Wakat już nie aktualny... Dwie Khurwy z USA złożyły CV i obaj dostali to stanowisko.
Będą pracować we dwóch na jednym stanowisku.
Żeby ich połowy mózgów mogły połączyć siły w tak wymagającej pracy.
Zgłoś
schab 2014-02-05, 22:33 23
kurwa przeczytalem wynagrodzenie 25 kg cebuli
Zgłoś
misza_6 2014-02-05, 22:37 4
No niestety, jedni żyją w Kraju Kwitnącej Wiśni, inni w kwitnącej cebuli.
Zgłoś
Zgon14 2014-02-05, 23:17 5
Pamiętam jak za dzieciaka zapierdalałem obierać bób. Praca wkurwiająca bo siedzisz tylko, pod koniec łap nie czujesz a wynagrodzenie za kg chujowe bo na godzinę to może 3zł zarobiłem. A jeszcze bardziej mnie wkurwiało to, że babki co tam zapierdalały codziennie to w godzinę nawet 10/12zł wyrabiały.
Zgłoś
bOxiOr 2014-02-05, 23:26 12
A jak się sprawdzisz, dodatek dla dzieci :

Zgłoś
B................t 2014-02-05, 23:28 97
Zgon14 napisał/a:

Pamiętam jak za dzieciaka zapierdalałem obierać bób. Praca wkurwiająca bo siedzisz tylko, pod koniec łap nie czujesz a wynagrodzenie za kg chujowe bo na godzinę to może 3zł zarobiłem. A jeszcze bardziej mnie wkurwiało to, że babki co tam zapierdalały codziennie to w godzinę nawet 10/12zł wyrabiały.

Widzisz, ale zarobiłeś coś i miałeś jakiś grosz przy dupie. A dzieciaki w tych czasach jak jebane wiecznie nienażarte pisklaki i tylko wyciągają gęby żeby rodzice coś dali, i tak do końca studiów niektórzy, albo jeszcze dłużej. Nigdy pracą nie skalani, bo po co, mama da na rurki i fryzjera żeby wyglądać jak pedał.

Miałem 12 lat jak pierwsze pieniądze na budowie zarobiłem, a i w ciągu roku szkolnego się coś na weekend złapało i kilka groszy wpadło, wszystko się robiło żeby od mamy nie szarpać i żeby w domu było lepiej.
Zgłoś
a................0 2014-02-06, 1:11
Umowa o dzieło? Mam nadzieję, że z tantiemami za przekazaniem praw autorskich. Żeby nie było, że się w Polsce twórców źle traktuje.
Zgłoś
longlong7 2014-02-06, 6:41
Jak nabierzesz wprawy, to ci daje 5 obranych cebul na minute a może i wiecej, 5*60=300 cebul na godzine racy 25gr

75zł za godzine
Zgłoś
p................n 2014-02-06, 9:08
Skończyły się oferty firm ochroniarskich dla osób niepełnosprawnych?
Zgłoś
Misiek_KRK 2014-02-06, 9:22 9
longlong7 napisał/a:

Jak nabierzesz wprawy, to ci daje 5 obranych cebul na minute a może i wiecej, 5*60=300 cebul na godzine racy 25gr

75zł za godzine

Nie wiem gdzie Ty matole mieszkasz, ale w Polsce główka cebuli nie waży 1 kg.
1 kg to ok 10-12 cebul.
Skoro płacą 0,25 zł/kg to wg twojego wyliczenia na godzinę zarobisz 6,25 - 7,5 zl/h
Zgłoś
IE33 2014-02-06, 10:59 2
No chuj, biorę się za robotę w końcu kiedyś trzeba.
Jeszcze 48 KG i będę miał na szlugi za 11,60zł.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem