Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ci mniej inteligentni.
Bez przedstawicieli handlowych upadłoby wiele korporacji
Na przykład bez medycznych przedstawicieli handlowych mój lekarz proponował by mi leki które uważa za dobre a nie te które musi polecać. Tak, pewnie upadła by korporacja wciskająca połączenie kilku witamin jako rewolucyjny lek na chuj wie co.
Podobnie z bankami które niby są fundamentem gospodarki ale tak naprawde to pompują bańke spekulacyjną która co jakiś czas pierdolnie i wtedy tracą najbiedniejsi.
Nie zrozum mnie źle. Poglądy mam prawie kapitalistyczne i nie postuluje tu o jakiejś równości klass. Uważam tylko że obecny świat wywrócił się do góry nogami i tańczy na chuju. Jest masa pracy, zawodów w ogóle do funkcjonowania społeczeństwa nieprzydatnych a finansowanych z kieszeni nic nieświadomych ciężko pracujących pracowników. Dlatego czesto dla robola mam więcej szacunku niż dla korposzczura który wyżej sra niż dupe ma.
No i kakało się wylało. Po komentarzach widać, że większość „sadoli” to pizdeusze, którzy jeszcze nie zrozumieli słowa „odpowiedzialność”. Prawdopodobnie internetowi napinacze, którzy najwyżej zaszli do koordynatora w call center w Mordorze i cały ich cel w życiu to nowy Samsung Galaxy. Głębia przemyśleń w stylu „to se zmień pracę” jest godna wąsatego ćwierćkretyna, Bronisława Komorowskiego. Facet z filmu wie kim jest, jakie ma kwalifikacje i gdzie jest jego miejsce w życiu, na ziemi, w świecie. Wie, że wyżej chuja nie podskoczy. Był, jest i będzie dźwigowym a w domu, na ciężko zarabiane przez Niego pieniądze, czeka rodzina. To jest właśnie Facet przez duże „F”. Normalny, ciężko pracujący, odpowiedzialny człowiek.
Większość tutejszych twardzieli robi sobie z Niego heheszki a w realu nie potrafiłoby Mu spojrzeć w oczy i powiedzieć swoich głębokich przemyśleń na temat Jego pracy lub tatuaży.
BTW
Różnie w życiu bywa. Ja po „dyrektorowaniu” w spółce skarbu państwa (tfu! jebani złodzieje) też, po różnych zakrętach losu jebałem na budowie. „Grzeczniutko” stawiałem się z kanapkami z mielonką o 6:00 na budowie, żeby machać łopatą, albo napierdalać HILTI w betonowej studni przy +40C. Taka robota uczy pokory i co najważniejsze, masz okazję spotkać prawdziwych, szczerych ludzi, jak ten na filmie. Jak masz z kimś kosę to nie będzie ci obrabiał dupy na korytarzach, tylko ci powie „ty chuju” i przytrzaśnie paluchy prefabrykatem krawężnika. Wszystko jasne i klarowne.
Za takie posty krata zimnego się należy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów