co tu pisać... sama prawda o policjantach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
angel to nie to, tylko sie zaczyna tak samo:P
a swoja droga to wlasnie dlatego, nalezy jebac kurwy z policji. wiadomo, ze w telewizji to zawsze pokazuja, jak to policja dzielnie walczy z agresywnymi bandytami. ale jak chwile wczesniej napierdalali ich kolege pala w 10 bez powodu to juz nie pokaza. a jak sie widzi cos takiego to, az sie noz w kieszeni otwiera
jak na przyklad tutaj:
z huliganami sobie nie poradzili to sie wzieli za ojca co dziecko przytulil zeby sie nie balo
a swoja droga to wlasnie dlatego, nalezy jebac kurwy z policji. wiadomo, ze w telewizji to zawsze pokazuja, jak to policja dzielnie walczy z agresywnymi bandytami. ale jak chwile wczesniej napierdalali ich kolege pala w 10 bez powodu to juz nie pokaza. a jak sie widzi cos takiego to, az sie noz w kieszeni otwiera
jak na przyklad tutaj:
z huliganami sobie nie poradzili to sie wzieli za ojca co dziecko przytulil zeby sie nie balo
lapps napisał/a:
Mój błąd. W ramach rekompensaty leci na główną.
Dlaczego te wszystkie filmiki sa z ameryki ? bo tylko tam sa takie smiecie... w polsce moze tez napierdalaja ale napewno nie tak jak tam... a pierodlicie ze polska policja to takie scierwo... szkoda mi takich ludzi
tacy policjanci powinni iść do więzienia z ludźmi którzy by ich tam zgnoili, wyruchali itp A na dodatek nikt by nie stanął w ich obronie.
up
Polska policja ma ręce skrępowane durnymi przepisami dotyczącymi użycia środków przymusu bezpośredniego.
A poza tym (pomijając zasadność lub bezzasadność używania szeroko pojętej przemocy i nadużywania siły przez policjantów) zastanawia mnie jedno: co kieruje osobami nagrywającymi policjantów w trakcie interwencji? Troska o wolność, sprawiedliwość i prawo? Czy może chęć skasowania setek/tysięcy dolców za prawo do emisji w wiadomościach na CNN gdzie miliony tępych tłustych hamburgerów obejrzą 'shocking raw footage' w przerwach między reklamami?
Oprócz tego jaki ma sens pokazywanie fragmentów nagrań wyrwanych z kontekstu, bez komentarza i potwierdzenia kim jest i co zrobił rzekomo 'pokrzywdzony' przez policjantów? To jest czysta manipulacja i sztuczne nabijanie oglądalności, przerabianie bandziora, ćpuna lub pijanego agresywnego kierowcy na biedną ofiarę policyjnego nadużycia.
Polska policja ma ręce skrępowane durnymi przepisami dotyczącymi użycia środków przymusu bezpośredniego.
A poza tym (pomijając zasadność lub bezzasadność używania szeroko pojętej przemocy i nadużywania siły przez policjantów) zastanawia mnie jedno: co kieruje osobami nagrywającymi policjantów w trakcie interwencji? Troska o wolność, sprawiedliwość i prawo? Czy może chęć skasowania setek/tysięcy dolców za prawo do emisji w wiadomościach na CNN gdzie miliony tępych tłustych hamburgerów obejrzą 'shocking raw footage' w przerwach między reklamami?
Oprócz tego jaki ma sens pokazywanie fragmentów nagrań wyrwanych z kontekstu, bez komentarza i potwierdzenia kim jest i co zrobił rzekomo 'pokrzywdzony' przez policjantów? To jest czysta manipulacja i sztuczne nabijanie oglądalności, przerabianie bandziora, ćpuna lub pijanego agresywnego kierowcy na biedną ofiarę policyjnego nadużycia.
To samo dzieje się w Polsce. Także miej odwagę gdy widzisz kontrolę bądź zatrzymanie kogoś i kręć to bo te skurwysyny się wyżywają. Mojemu bratu rozjebali łeb pałą za to, że był niewinny
4:20 ej bez przesady... tam koleżki nie biją tylko próbują obudzić
Cytat:
jak na przyklad tutaj:
Drugi Biedroń się pojawił kurwa jego mać.
a do tematu,
Większość urywków to nie z Polska tylko z Reszta Świata.
nie możemy też wszystkich do jednego wora wsadzać, ale jak to widzę to normalnie mi się scyzoryk w kieszeni otwiera...
Niby policja powinna mieć możliwość użycia siły itd, ale na tym filmiku widać, że się zwyczajnie wyżywają zamiast raz pałą zdzielić, skuć i zwinąć na dołek. Oni tam mogą wszystko bezkarnie z człowiekiem zrobić. 0:18 zamiast raz strzelić do gościa to cały magazynek wpakuje taki... Nieprzytomnych butują... Paranoja
Jeden huj czy ma takie możliwości czy ich nie ma. Jeżeli koleś jest zakuty w kajdankach, oklepywanie go nawet w pojedynkę, to jest pierdolone kurestwo. Trzeba być jebaną ciotą żeby w kilku klepać jednego, w dodatku kiedy ten jeden jest zakuty, lub w inny sposób unieruchomiony.
Jesteś takim pierdolonym kozakiem? To kurwa dawaj solo. Jak srasz w majty, kiedy jesteś sam, to się kurwa w grupie nie udzielaj. Bydło pierdolone.
Jesteś takim pierdolonym kozakiem? To kurwa dawaj solo. Jak srasz w majty, kiedy jesteś sam, to się kurwa w grupie nie udzielaj. Bydło pierdolone.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów