Nie należy do najłatwiejszych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie należy do najłatwiejszych
@up jak jąkała podczas orgazmu.
W czym? We Francji? Znam tylko z historii. Obecnie to Francjastan.
KAOTIC.com napisał/a:
W czym? We Francji? Znam tylko z historii. Obecnie to Francjastan.
Obecnie, podobnie jak poprzednio, pierdolisz od rzeczy a Francję to ty widziałeś w prawackiej propagandzie.
mwaski napisał/a:
Obecnie, podobnie jak poprzednio, pierdolisz od rzeczy a Francję to ty widziałeś w prawackiej propagandzie.
Wychodzi na to że cały sadol to "prawacka propaganda". Xd
Nowoczesna i oświecona Francja bez plexi pomiędzy kabiną kierowcy i pasażerów!? Covidek zrobi z nimi porządek. Co widać na filmie.
Jebani ignoranci.
Jebani ignoranci.
mwaski napisał/a:
Tak, 2 razy w pierwszej połowie lat 90. - raz na obozie letnim na lazurowym wybrzeżu, drugi raz na obozie narciarskim w Chamonix. Obecnie wiem, co się tam dzieje nie tylko z mediów i netu - od rodziny i znajomych.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Nowoczesna i oświecona Francja bez plexi pomiędzy kabiną kierowcy i pasażerów!? Covidek zrobi z nimi porządek. Co widać na filmie.
Jebani ignoranci.
Siewcy śmierci! Czy jak to było jeszcze niedawno...
mwaski napisał/a:
Mam nadziej ze chociaż lekcje odrobiłeś ....
Klasyczny atak paniki. większośc z nas by zrobiła dokładnie tak samo. dziwie się że nie skończyło się to na ścianie albo drzewie
mwaski napisał/a:
Lewaki głosu nie mają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów