Polecam w necie-Daxing!Największe lotnisko świata!Ostatni projekt wielkiej Zahy Hadid! I znowu te "brakoróbcze" Chiny!😁 Jak czytam te komentarze"Wiadomo;Chiny"-to tylko mnie łaskocze,bo byłam tam 2 x i..czułam się jak Kargul-Pawlak w Ameryce razem wzięci! 😁! Może..tą metodą się jednak da wybudować tak monumentalne cudo?😜Oglądajcie i podziwiajcie!Aaa..sen o CPK raczej sobie odpuście...
Kto "temu" daje piwo?
Polecam w necie-Daxing!Największe lotnisko świata!Ostatni projekt wielkiej Zahy Hadid! I znowu te "brakoróbcze" Chiny!😁 Jak czytam te komentarze"Wiadomo;Chiny"-to tylko mnie łaskocze,bo byłam tam 2 x i..czułam się jak Kargul-Pawlak w Ameryce razem wzięci! 😁! Może..tą metodą się jednak da wybudować tak monumentalne cudo?😜Oglądajcie i podziwiajcie!Aaa..sen o CPK raczej sobie odpuście...
mają 1,5 mld ludzi to potrzebują lotniska. my mamy kilkanaście milionów, z czego lata mały procent. wywalanie kasy na CPK to absurd.
Nie jestem budowlańcem ale jak się tak na spokojnie zastanowić to jest niegłupi sposób żeby jednym ruchem wymieszać piasek z cementem. Na przykład, Taka myśl mnie naszła jak ostatnio natyrałem się na działce przygotowując małą wylewkę. Jak coś wygląda głupio a działa to... wiadomo.
Jakim jednym ruchem?
U Ciebie piach sam się wpierdoli na taką siatkę?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów