📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Made in China.
dobra!! ale kurwa nie ma ludzi az tak głupich ?!
Tej ziemi
Socjalizm i praca dla socjalistycznej ojczyzny, tak to było drogie dzieci...
liczy się chęć
Polecam w necie-Daxing!Największe lotnisko świata!Ostatni projekt wielkiej Zahy Hadid! I znowu te "brakoróbcze" Chiny!😁 Jak czytam te komentarze"Wiadomo;Chiny"-to tylko mnie łaskocze,bo byłam tam 2 x i..czułam się jak Kargul-Pawlak w Ameryce razem wzięci! 😁! Może..tą metodą się jednak da wybudować tak monumentalne cudo?😜Oglądajcie i podziwiajcie!Aaa..sen o CPK raczej sobie odpuście...
bing.com/images/search?view=detailV2&ccid=uRzrFQhY&id=83217495...
bing.com/images/search?view=detailV2&ccid=uRzrFQhY&id=83217495...
pewnie piątek... bywa i tak
Nie jestem budowlańcem ale jak się tak na spokojnie zastanowić to jest niegłupi sposób żeby jednym ruchem wymieszać piasek z cementem. Na przykład, Taka myśl mnie naszła jak ostatnio natyrałem się na działce przygotowując małą wylewkę. Jak coś wygląda głupio a działa to... wiadomo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów