Heh miałam nadzieję że wystrzeli po ucięciu tych gałęzi jak w kreskówce, ale i tak ciekawe, leci zimny browarek
Chciałabys, żeby wystrzelił? Wspomnienia czy niespełnione fantazje?
Idź spuść z kija bo do mózgu sie przelewa
Skoro zadałeś takie durne pytanie koleżance to musi być z Ciebie prawdziwy znawca cipek.
Chyba Twoje niespełnione fantazje, wszyscy normalni, bez ciśnienia spermy w głowie, zrozumieli co miałam na myśli, tylko Ty porownales moja wypowiedź do wytrysku spermy, więc czyje fantazje pozostają niespełnione???
Chyba Twoje niespełnione fantazje, wszyscy normalni, bez ciśnienia spermy w głowie, zrozumieli co miałam na myśli, tylko Ty porownales moja wypowiedź do wytrysku spermy, więc czyje fantazje pozostają niespełnione???
Oj, nie zesraj sie, grubciu :*
Oj, nie zesraj sie, grubciu :*
Tak myślałam, że właśnie tyle będziesz mieć do powiedzenia
Skoro zadałeś takie durne pytanie koleżance to musi być z Ciebie prawdziwy znawca cipek.
Heh no prawdziwy znawca, ciekawe ile razy w pysk zebrał, za takie "kobietoznawstwo" heh
Catapult to Glory - 1986 Darwin Award Winner
Pewnie wcale, bo to tylko przez Internet. Takie internetowe ogiery najczęściej są bardzo cichutcy realnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów