📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I nawet nie byli czarni, to się sadolom nie spodoba.
Po nędznej wartości potencjalnego łupu można się domyśleć, że to byli travellersi, czyli irlandzcy Cyganie. Z tymi naszymi mają wspólny jedynie gen złodziejstwa.
Po nędznej wartości potencjalnego łupu można się domyśleć, że to byli travellersi, czyli irlandzcy Cyganie. Z tymi naszymi mają wspólny jedynie gen złodziejstwa.
0dbytBiskupa napisał/a:
Weź nie pierdol już bo nudne to
Tak jakby wypadek Volvo był i teksty, że się nie spodoba bo nie BMW...
Oglądaj i cicho tam.
Idę na harda obejrzeć jakiś lincz złodziejskiego gówna, żeby mi humor się poprawił
planet napisał/a:
Bym im chociaż wpierdolił szybę w tym złombolu. Za kare. ;D
Pojazd jest kradziony i bity wcześniej i dlatego wisi lampa, którą później delikwent rzucił.
Lampą w niego rzucił
Ale co za kurwy jebane. Nic nie zajebali to w zemście jeszcze typowi auto obili. Zasłużyli na oponę i kilka kamieni.
I nie byli czarni! Ale akcja, rzadkość w dzisiejszych czasach...któż to znalazł tą perełkę
Wspanialy brytolski raj. Tak tam bezpiecznie, ze nie mozna nawet gazu pieprzowego nosic, o palce teleskopowej, czy nozu nawet nie wspomne. A o broni palnej nawet nie pomysle. Spedalony lewacki rezim buduje raj na ziemi.
Srakotłuk napisał/a:
Gdyby tylko miał strzelbe, byłby piękny materiał na dobranocke.
Nie w tym posranym kraju. Zamknęli by Cie szybciej niż znaleźli pozostalych
Fragment z lampą najlepszy
Pięknie było by mięc dostęp i pozwolenie na broń oraz rozsądne przepisy co do jej użycia w takich sytuacjach. Ttuaj, w momencie kiedy ta szmata wycofała na prywatną posecję powinna dostać serie z glocka w tą zjebaną głowę.
0dbytBiskupa napisał/a:
Angole to patologia, nie muszą być travelersami.
Całe wybrzeże obsiane miastami białych patusow. Ciapatycj trzymają dalej od wody
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów