Protestującym zachciało się palenia flag narodowych
Protestującym zachciało się palenia flag narodowych
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ależ się lewactwa namnożyło na sadolu. Jak pleśni na ścianie. Myślicie, że swoim gównianym robaczym skowytem coś zdziałacie? Jest was mało, jesteście słabi, żałośni i co najważniejsze - nie uda wam się nic osiągnąć.
Masz pleśń na ścianie?
Masz pleśń na ścianie?
Masz niedojebanie mózgowe?
Większych głupot nie czytałem. Naród to naturalna jednostka podziału, która istnieje od tysięcy lat! Sztuczną jednostką podziału może być utożsamianie się z np. lewactwem jak i również z prawicą co powoduje głupie i niepotrzebne spory. Kiedyś dawno dawno temu za górami i lasami naród stanowił JEDNOŚĆ. Niestety w momencie, w którym to człowiek zaczął stawać się mądrzejszy i zaczął otaczać się większą ilością pieniążków, krótko mówiąc popier****ło się w główkach i mamy spory jakie mamy. KAŻDY chce być przynależnym do czegoś - KOD, lewactwo, chujstwo..., a wystarczy jedynie utożsamiać się z narodem i wszystko było by cacy.
Zresztą szkoda gadać...
Ork.Fajny, nacjozjeby muszą mieć jakichś naturalny wrogów w zasięgu, bo inaczej dostają pierdolca jeszcze większego niż jest zawarty w samych prawicowych poglądach.
Dlatego wychodzisz im na przeciw i sam z siebie robisz zjeba z pierdolcem żeby oni już nie musieli...?
Masz niedojebanie mózgowe?
Nie mam. To masz tę pleśń na ścianie?
Większych głupot nie czytałem. Naród to naturalna jednostka podziału, która istnieje od tysięcy lat! Sztuczną jednostką podziału może być utożsamianie się z np. lewactwem jak i również z prawicą co powoduje głupie i niepotrzebne spory. Kiedyś dawno dawno temu za górami i lasami naród stanowił JEDNOŚĆ. Niestety w momencie, w którym to człowiek zaczął stawać się mądrzejszy i zaczął otaczać się większą ilością pieniążków, krótko mówiąc popier****ło się w główkach i mamy spory jakie mamy. KAŻDY chce być przynależnym do czegoś - KOD, lewactwo, chujstwo..., a wystarczy jedynie utożsamiać się z narodem i wszystko było by cacy.
Po raz kolejny potwierdza się, że jak ktoś zbyt często pisze o "lewactwie i kodzie" to prawdopodobnie jest Januszem, który gówno wie. Sorry, "swoje wie". Narody od tysięcy lat? Kurwa mać Koncepcja i świadomość narodowa zaczęły się kształtować dopiero w XVIII wieku, więc o czym ty pierdolisz człowieku?
Przecież dobrze napisał, większość Amerykanów to idioci potrzebują instrukcji do wszystkiego.
Oczywiście jest też dużo normalnych Amerykanów ale lwia część to stado baranów.
Większość ludzi to stado baranów-bez względu na narodowość. Niby że naszych jest więcej normalnych niż debili? LOL
Ty może byś w końcu skończył tą podstawówkę wieczorową tłumoku. W XVIII wieku? Hahaha. A w którym roku chociażby narodziło się państwo Polskie, głupcze?
Głupcze, tożsamość narodowa była już ukształtowana za Cesarstwa Rzymskiego. Czasy starożytnej Grecji? Coś ci to mówi, baranie? Chyba nie. Poza tym wystarczy przejrzeć twoje posty, z których łatwo wyciągnąć wnioski, że masz jakieś problemy emocjonalne jak i problemy związane właśnie z twoją tożsamością narodową.
Dobrze, że kończysz rozmowę. Mama powinna ci zakazać dostępu do internetu, a nie ci kanapki robić. Podejrzewam nawet, że do matki też się tak zwracasz jak i do mnie
Nie pozdrawiam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów