Protestującym zachciało się palenia flag narodowych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Protestującym zachciało się palenia flag narodowych
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja nie wiem jakim cudem Ameryka i Ruskie są supermocarstwami, Amerykańce w większości to idioci a ruscy... no są jacy są
@UP
Tak z ciekawości- ilu Amerykanów miałeś okazję poznać?
prawdopodobnie wyjebali go za to z roboty ale szacun za obronę ideałów, w które wierzy. Większość ludzi to tylko paple a jak co do czego przychodzi to siedzi cicho. Także nie wiem, czy człowiek jest kurwą już w ustawieniach fabrycznych czy tak z wiekiem mu się robi
gambler1 napisał/a:
Przecież dobrze napisał, większość Amerykanów to idioci potrzebują instrukcji do wszystkiego.@UP
Oczywiście jest też dużo normalnych Amerykanów ale lwia część to stado baranów.
Kurwa, będą się zabijać o kawałek kolorowej szmaty. Narody to jednak gówno które im prędzej zdechnie tym lepiej dla ludzkości.
Po mordach od razu widać,że czeluść intelektualna/emocjonalna. Jebany plankton, marionetki, ciuchy pewnie kurwy bezdomny zapierdolili, a z mordy tanim winem jebie.
Black-Sheep, powiedział troll, którego życiowym celem jest generowanie podziałów na Sadisticu
Maxi96 napisał/a:
Przecież dobrze napisał, większość Amerykanów to idioci potrzebują instrukcji do wszystkiego.
Oczywiście jest też dużo normalnych Amerykanów ale lwia część to stado baranów.
I tak można powiedzieć o każdym kraju na świecie.
Black-Sheep napisał/a:
Kurwa, będą się zabijać o kawałek kolorowej szmaty. Narody to jednak gówno które im prędzej zdechnie tym lepiej dla ludzkości.
Dla ciebie kawałek flagi - dla niego coś ważniejszego.
Nie każdy żyje jak ryba - żeby przeżyć x dni i potem zdycha. Niektórzy mają ambicje pozamaterialne. Nie tylko żeby się nażreć i móc do wieczora oglądać trudne sprawy.
To ci pierwsi pchają świat do rozwoju, ci drudzy to tylko "konsumenci" sukcesu tych pierwszych.
Nie każdy to zrozumie, bo niektórzy są ewolucyjnie jednak bliżej małp.
@Magik2501
Widzisz, ja jakbym miał otwierać firmę w Polsce, to nie myślałbym o tym jak o "wspomaganiu polskiej gospodarki, by w kraju żyło się nam wszystkim lepiej", tylko patrzyłbym na swój portfel. I jestem dość przekonany, że większość obywateli zrobiłaby tak samo.
Nie mówię że deptanie czy podpalanie flagi jest dobre, bo to bardziej pojebane, ale nie róbmy z państwa jakiejś wyjebanej ideologi która nam przyświeca, bo Ty będziesz składał flagę z honorami przez 30 min, a te cymbały na Wiejskiej plują na wszystko dookoła.
Widzisz, ja jakbym miał otwierać firmę w Polsce, to nie myślałbym o tym jak o "wspomaganiu polskiej gospodarki, by w kraju żyło się nam wszystkim lepiej", tylko patrzyłbym na swój portfel. I jestem dość przekonany, że większość obywateli zrobiłaby tak samo.
Nie mówię że deptanie czy podpalanie flagi jest dobre, bo to bardziej pojebane, ale nie róbmy z państwa jakiejś wyjebanej ideologi która nam przyświeca, bo Ty będziesz składał flagę z honorami przez 30 min, a te cymbały na Wiejskiej plują na wszystko dookoła.
Ork.Fajny, nacjozjeby muszą mieć jakichś naturalny wrogów w zasięgu, bo inaczej dostają pierdolca jeszcze większego niż jest zawarty w samych prawicowych poglądach.
Magik2501, a niby czym jest zjebana idea narodów jak nie zwierzęcym instynktem terytorialnym? Cała historia jest historią walki interesów różnych grup społecznych. Narody to wsteczniacki konstrukt którego zasługą jest co najwyżej przeoranie bombami Europy i masa cierpienia na całym świecie. To co napędza postęp to walka o poprawę warunków życiowych, a nie fapanie do zdjęć Dmowskiego, czy puste rytuały wokół biedasymboliki narodowej.
Magik2501, a niby czym jest zjebana idea narodów jak nie zwierzęcym instynktem terytorialnym? Cała historia jest historią walki interesów różnych grup społecznych. Narody to wsteczniacki konstrukt którego zasługą jest co najwyżej przeoranie bombami Europy i masa cierpienia na całym świecie. To co napędza postęp to walka o poprawę warunków życiowych, a nie fapanie do zdjęć Dmowskiego, czy puste rytuały wokół biedasymboliki narodowej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów