📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Hmm, w tym roku uratowałem przed taką akcją jedną osobę która zagapiona w telefon zaczęła wchodzić za ciężarówkę cofającą pod rampę... Nawet nie podziękowała...
100pa napisał/a:
Hmm, w tym roku uratowałem przed taką akcją jedną osobę która zagapiona w telefon zaczęła wchodzić za ciężarówkę cofającą pod rampę... Nawet nie podziękowała...
Trzeba było stać i nagrywać. Też by nie podziękowała, bo po zrobieniu "Yyyyyyy......." miałaby tatar z wnętrzności. A gośc z filmu ma buty na nogach w przeciwieństwie do latającej kacapki z filmu powyżej, więc pewnie przeżyje.
O masz. Inteligent. Plebejusz napisałby "miałaby tatara z wnętrzności". Lo and behold.
100pa napisał/a:
Jakbyś nagrał ja a nie uratował miałbym co oglądać i bym ci podziękował za to
Chyba zwolnil sie etat na magazyniera
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów